Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, sunat de un conducător din Superligă pentru transferul lui Compagno de la FCSB: „L-am contactat din nou!”

MM Stoica, sunat de un conducător din Superligă pentru transferul lui Compagno de la FCSB: „L-am contactat din nou!”

FCSB

Comentarii

MM Stoica a fost sunat din nou de Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, pentru transferul lui Andrea Compagno.

Andrea Compagno, căutat de un club din Superligă cu mari probleme în clasament

Dinamo se află într-o situaţie foarte complicată în clasamentul Superligii. Formaţia bucureşteană ocupă penultimul loc, deşi jocul din perioada recentă le dă încredere fanilor. Zeljko Kopic a recunoscut că există în continuare o nevoie de forţe proaspete, iar una dintre poziţiile vizate este cea de atacant central.

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, a confirmat pentru Orange Sport că l-a contactat din nou pe MM Stoica pentru a forţa transferul lui Andrea Compagno, atacantul italian care nu mai este dorit de Gigi Becali. Din păcate pentru oficialul dinamovist, MM Stoica i-a precizat că vârful are multe oferte din străinătate şi că nu se pune problema de un transfer în Superligă.

„Am discutat acum 3 zile cu domnul Stoica şi mi-a spus că Andrea Compagno are oferte de afară şi e exclus pentru el să plece la o echipă din România. Am auzit ulterior că ar costa 150.000 de euro, aşa că l-am sunat din nou pe domnul Stoica. Nu e nicio noutate, să ştiţi. Va pleca doar afară! E exclus pentru România, deci nu există această posibilitate de a-l transfera la Dinamo

Avem în continuare nevoie de atacant. Principalele noastre ţinte au picat, era vorba de un atacant străin, cel pe care ni-l doream foarte mult. Dar acum trebuie să ne repliem şi să vedem dacă putem găsi o soluţie bună”, a declarat Andrei Nicolescu pentru Orange Sport.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mm stoicaandrea compagnofcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare