Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul sosit la Sfântu Gheorghe ca să discute pentru Ştefănescu! Înţelegerea la care a ajuns cu Dioszegi: "Am făcut contractul şi îl respectăm" | EXCLUSIV

Patronul sosit la Sfântu Gheorghe ca să discute pentru Ştefănescu! Înţelegerea la care a ajuns cu Dioszegi: "Am făcut contractul şi îl respectăm" | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Acţionarul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a oferit ultimele detalii din jurul transferului posibil al lui Marius Ştefănescu, cel mai curtat fotbalist al echipei din Sfântu Gheorghe. Afaceristul a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu Mihai Georgescu şi care a încurcat trecerea jucătorului la Rapid sau FCSB, în vara trecută.

Mihai Georgescu a venit la Sfântu Gheorghe ca să discute despre transferul lui Marius Ştefănescu

Transferul lui Marius Ştefănescu rămâne unul costisitor pentru pretendente. Preţul atacantului lateral a rămas mare, întrucât Mihai Georgescu, fondatorul clubului Viitorul Cluj, a păstrat jumătate din drepturile asupra jucătorului lui Sepsi.

Oferta Rapidului de 700.000 de euro n-a fost suficientă, iar inclusiv propunerea FCSB în valoare de 1.2 milioane de euro a fost refuzată, în vara trecută. 

Laszlo Dioszegi a oferit noi detalii despre felul în care arată contractul lui Marius Ştefănescu şi ce s-ar întâmpla în cazul unei noi oferte pentru jucătorul ajuns în circuitul naţionalei României. 

"N-am mai discutat nimic. Vrem să rămână jucătorul cel puţin până în vară şi mai avem timp să discutăm. N-au sosit nici oferte. Jucătorul să stea în linişte şi să dea goluri, că apoi vin oferte. Capul lui trebuie să fie doar la fotbal şi la cele şase etape, şase pentru că nu poate juca cu Craiova din cauza cartonaşelor galbene", a spus Laszlo Dioszegi pentru Orangesport.ro. 

Laszlo Dioszegi recunoaşte: "Patronul a fost la noi şi vedem când vin ofertele pentru Ştefănescu"

Sepsi a dorit să clarifice situaţia şi chiar a primit vizita lui Mihai Georgescu cu care a discutat ce s-ar putea întâmpla cu procentele deţinute în momentul în care vor mai sosi oferte pentru Marius Ştefănescu. 

"Da, 50% încasează şcoala Georgescu. Am discutat cu ei o dată şi nu avem ce discuta fără vreo ofertă a unui club în faţă. Doar aşa să discutăm nu are rost. 

Am discutat cu patronul şcolii de fotbal de la Cluj, a fost la noi, am discutat şi în martie, aprilie, când vor veni ofertele pentru Ştefănescu, stăm jos la masă şi omeneşte reuşim să discutăm tot ce trebuie să discutăm despre Ştefănescu. 

E de la început clauza, de când a venit. Aşa am făcut contractul şi trebuie dus la bun sfârşit şi asta e. Înainte, când am văzut că devine un jucător bun, poate puteam să-i oferim 100.000 de euro şi poate rămânea la noi, dar nu... Am făcut contractul şi îl respectăm. Noi nu căutăm portiţele şi cu asta am spus tot", a mai spus Laszlo Dioszegi pentru Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: mihai georgesculaszlo dioszegimarius stefanescutransfer marius stefanescu 

viewscnt
Articole similare