Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Andrei Nicolescu a renunţat la vedeta din sezonul trecut: „Mulţumim!” | EXCLUSIV

OFICIAL | Andrei Nicolescu a renunţat la vedeta din sezonul trecut: „Mulţumim!” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Andrei Nicolescu a dezvăluit că Dinamo nu se va mai baza pe serviciile lui Lamine Ghezali.

E OUT de la Dinamo! Starul din sezonul trecut ia drumul Greciei

Update: Mutarea a fost confirmată de Dinamo pe paginile oficiale ale clubului.

„Mulţumim, Lamine Ghezali! Dinamo 1948 Bucureşti şi Levadiakos FC au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al jucătorului francez Lamine Ghezali (24 de ani) la clubul din liga secundă a Greciei.

Lamine Ghezali a jucat 21 de meciuri în acest sezon competiţional pentru Dinamo, 17 în SuperLigă şi 4 în Cupa României.

Lamine Ghezali nu a mai intrat în planurile tactice ale antrenorului principal Željko Kopić. ‘Pentru mine, Dinamo a fost o etapă importantă în carieră, am realizat lucruri frumoase aici. Îmi pare rău că nu am reuşit mai mult în acest sezon. Dinamo merită să rămână în prima ligă! Le urez succes băieţilor şi sunt alături de club, de suporteri, de toţi dinamoviştii!’, a spus Ghezali după semnarea actelor de transfer.

Golgheter al echipei noastre în sezonul trecut, cu 13 reuşite în toate competiţiile, Lamine Ghezali a adunat 52 de jocuri în tricoul alb-roşu.

Mult succes în carieră, Lamine Ghezali!”, a transmis Dinamo.


 

Deşi a fost un jucător esenţial în sezonul trecut, atunci când Dinamo s-a aflat în eşalonul secund, iată că Superliga nu a fost pe placul fotbalistului francez. Accidentările, dar poate şi nivelul prea ridicat au făcut ca Ghezali să nu impresioneze pe prima scenă a fotbalului românesc.

În consecinţă, Andrei Nicolescu, preşedintele clubului dinamovist, a decis să-l lase pe jucător să plece. Destinaţia? Levadiakos, un club din Liga 2 din Grecia.

„Situaţia lui Roşu o ştiţi. Pentru Bena încercăm să găsim o soluţie, şi pentru noi, şi pentru el, cum am încercat să găsim pentru toţi. Avem o relaţie normală cu toţi. Pentru Ghezali există interes din Grecia, este adevărat. E vorba de Levadiakos, o echipă din Liga 2 a Greciei, care se bate pentru promovare!”, a declarat Andrei Nicolescu pentru Orange Sport.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Lamine Ghezali, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

MM Stoica, sunat de Andrei Nicolescu pentru transferul lui Compagno de la FCSB: „L-am contactat din nou!”

„Am discutat acum 3 zile cu domnul Stoica şi mi-a spus că Andrea Compagno are oferte de afară şi e exclus pentru el să plece la o echipă din România. Am auzit ulterior că ar costa 150.000 de euro, aşa că l-am sunat din nou pe domnul Stoica. Nu e nicio noutate, să ştiţi. Va pleca doar afară! E exclus pentru România, deci nu există această posibilitate de a-l transfera la Dinamo

Avem în continuare nevoie de atacant. Principalele noastre ţinte au picat, era vorba de un atacant străin, cel pe care ni-l doream foarte mult. Dar acum trebuie să ne repliem şi să vedem dacă putem găsi o soluţie bună”, a declarat Andrei Nicolescu pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei nicolesculamine ghezalitransfer 

viewscnt
Articole similare