Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, ofertă de 1 milion € pentru fotbalistul din naţională! MM a confirmat: "Da" | EXCLUSIV

Becali, ofertă de 1 milion € pentru fotbalistul din naţională! MM a confirmat: "Da" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Transferul lui Marius Ştefănescu (25 de ani) a ţinut capul de afiş în perioada de mercato din vară, când FCSB şi Rapid şi-au disputat semnătura lui. Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a făcut o dezvăluire interesantă.

În contextul ofertei recente făcute de Rapid pentru Marius Ştefănescu, 700.000 de euro, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a oferit mai mult, un milion de euro. Totuşi, fotbalistul a rămas pe loc, la Sepsi, şi în continuare joacă pentru echipa din Sf. Gheorghe.

FCSB a oferit un milion de euro pentru transferul lui Marius Ştefănescu. MM Stoica: "Da"

După ce l-a auzit pe Attila Hadnagy, preşedintele lui Sepsi, că a vorbit despre oferta primită recent de Sepsi pentru Marius Ştefănescu, 700.000 de euro de la Rapid, anunţând că pentru aceşti bani jucătorul va rămâne în continuare la Sf. Gheorghe, Mihai Stoica a dezvăluit încercarea FCSB de a-l lua pe Ştefănescu.

Un milion de euro a oferit FCSB pentru transferul lui Marius Ştefănescu, însă Sepsi s-a opus mutării jucătorului la Bucureşti. Mihai Stoica a explicat, la Orange Sport, de ce n-a oferit mai mulţi bani FCSB şi de ce Sepsi nu va obţine, în condiţiile actuale, o sumă mai mare.

"Şi pe Ştefănescu s-a oferit un milion. Hadnagy spune 700.000, dar ei au 50% din Ştefănescu. Aici e o problemă. (n.r. - Voi aţi dat un milion?) Da, ceilalţi 50% aparţin lui Mihai Georgescu. În momentul în care cumpără şi ceilalţi 50%, atunci discutăm. Cam pe acolo a fost oferta", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Marius Ştefănescu a jucat 29 de meciuri (2386 de minute) în toate competiţiile sezonului la Sepsi, timp în care a marcat de şase ori şi a livrat cinci pase de gol.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marius Ştefănescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb oferta transfer marius stefanescufcsb oferta marius stefanescufcsb marius stefanescumarius stefanescu oferta fcsb 

viewscnt
Articole similare