Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Ghezali pleacă de la Dinamo! Cu ce echipă va semna atacantul francez

NEWS ALERT | Ghezali pleacă de la Dinamo! Cu ce echipă va semna atacantul francez

Dinamo București

Comentarii

Lamine Ghezali (24 de ani) nu a intrat în planurile lui Zeljko Kopic pentru următoarea parte a campionatului la Dinamo.

Ghezali, dorit în Grecia

Lamine Ghezali (24 de ani) nu a intrat în planurile lui Zeljko Kopic pentru următoarea parte a campionatului la Dinamo. Motiv pentru care jucătorul şi impresarul lui început să găsească soluţii. 

Ghezali şi-a făcut bagajele şi pleacă de la Dinamo. Din primele informaţii, atacantul va semna cu liderul din liga secundă a Greciei, Levadiakos. “Câinii” au încasat 50.000 de euro din acest transfer şi au păstrat un procent dintr-o viitoare mutare.

În acest sezon, Ghezali a evoluat în 21 de partide pentru cei de la Dinamo, dar nu a reuşit să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă.

  • Ghezali a fost dorit şi de la Deportivo la Coruna. Formaţia care a câştigat titlul în La Liga în 2000 se află acum în Liga a 3-a din Spania, luptând pentru promovare.

În sezonul trecut, Lamine Ghezali a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Dinamo, „câinii” reuşind să promoveze miraculos. Nu mai puţin de 13 goluri şi cinci assist-uri şi-a trecut în cont mijlocaşul francez, în cele 31 de meciuri bifate pentru „câini”.

Dinamo a anunţat despărţirea de Gorka Larrucea

Primul străin sacrificat de Zeljko Kopic este Gorka Larrucea, de care Dinamo a anunţat, marţi, că s-a despărţit în mod oficial.

„Dinamo 1948 Bucureşti şi mijlocaşul spaniol Gorka Larrucea au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, anunţă clubul nostru prin intermediul paginilor oficiale de comunicare.

Transferat în vara anului 2022, într-un moment de reorganizare pentru echipa noastră în Liga 2, Gorka Larrucea a fost unul dintre artizanii promovării în Superliga, 23 de meciuri şi 5 goluri în tricoul alb-roşu.

În acest sezon, Gorka Larrucea a adunat 16 partide şi un singur gol pentru Dinamo în ambele competiţii interne, SuperLiga şi Cupa României, iar de la începutul anului nu a mai intrat în planurile tactice ale antrenorului Željko Kopić.

«M-am simţit foarte bine la Dinamo, m-am încărcat mereu cu sprijinul suporterilor şi mă bucur că am făcut parte dintr-o echipă frumoasă. Viaţa în fotbal nu înseamnă însă doar realizări, vine un moment în care drumurile ne despart. Am înţeles alegerea tehnică, merg mai departe într-o altă etapă pentru cariera mea şi nu pot decât să le ţin pumnii băieţilor să reuşească salvarea! Mulţumesc, Dinamo!», a fost mesajul lui Gorka Larrucea la despărţirea de Dinamo.

Mult succes în carieră, Gorka Larrucea!”, se arată în comunicatul remis de Dinamo.

OFICIAL | Kopic a renunţat la Gorka Larrucea: ”Mulţumim! Mult succes în carieră!”

Afla mai multe despre: ghezalidinamogreciaspania 

viewscnt
Articole similare