Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Kopic a renunţat la Gorka Larrucea: ”Mulţumim! Mult succes în carieră!”

OFICIAL | Kopic a renunţat la Gorka Larrucea: ”Mulţumim! Mult succes în carieră!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo 1948 Bucureşti şi mijlocaşul spaniol Gorka Larrucea au convenit, marţi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, anunţă clubul dinamovist.

Gorka Larrucea a plecat de la Dinamo. Anunţul oficial 

Transferat în vara anului 2022, într-un moment de reorganizare pentru echipa noastră în Liga 2, Gorka Larrucea a fost unul dintre artizanii promovării în SuperLigă, 23 de meciuri şi 5 goluri în tricoul alb-roşu.

În acest sezon, Gorka Larrucea a adunat 16 partide şi un singur gol pentru Dinamo în ambele competiţii interne, SuperLiga şi Cupa României, iar de la începutul anului nu a mai intrat în planurile tactice ale antrenorului Željko Kopić.

"M-am simţit foarte bine la Dinamo, m-am încărcat mereu cu sprijinul suporterilor şi mă bucur că am făcut parte dintr-o echipă frumoasă. Viaţa în fotbal nu înseamnă însă doar realizări, vine un moment în care drumurile ne despart.

Am înţeles alegerea tehnică, merg mai departe într-o altă etapă pentru cariera mea şi nu pot decât să le ţin pumnii băieţilor să reuşească salvarea! Mulţumesc, Dinamo!", a fost mesajul lui Gorka Larrucea la despărţirea de Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamogorka larruceakopic 

viewscnt
Articole similare