Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi şi-a făcut calculele şi exclude două echipe din lupta pentru play-off: ”Au puţine şanse” | EXCLUSIV

Laszlo Dioszegi şi-a făcut calculele şi exclude două echipe din lupta pentru play-off: ”Au puţine şanse” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Sepsi nu a reuşit să continue forma bună şi a pierdut, la Arad, primul meci sub comanda germanului Bernd Storck. Cu toate acestea, covăsnenii vor încheia etapa pe locul şase, poziţie ce asigură participarea în play-off la finalul sezonului regulat.

Laszlo Dioszegi şi-a făcut temele: ”Ne batem cu Hermannstadt, Petrolul, Farul şi U Cluj pentru play-off”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orangesport.ro, patronul lui Sepsi a declarat că meciul cu UTA a fost prima partidă pe care nu a putut să o urmărească, de când echipa sa a ajuns la nivel profesionist. 

Laszlo Dioszegi este de părere că meciul cu Universitatea Craiova din etapa următoare este deosebit de important în calculele pentru play-off şi consideră că Sepsi se va lupta pentru locul şase cu Petrolul, Hermannstadt, Petrolul, Farul şi Universitatea Cluj.

În opinia lui Dioszegi, Oţelul şi FCU Craiova 1948 au şanse minime de a ajunge în play-off, după ce ambele au avut rezultate modeste în primele două etape din acest an.

"Vă spun un lucru. Cred că a fost primul meci pe care nu l-am văzut. Am fost plecat din ţară, m-am întors la 2 şi jumătate, a început la 2, am condus de la aeroport acasă. Seara am vrut să revăd meciul, dar am adormit. Primul meci pe care nu l-am văzut de când suntem în primele trei ligi, doar pe internet am văzut. Nu pot să-mi dau părerea, că am văzut doar reluări, că nu este relevant ce a apărut pe internet. 

”(n.r. despre Sepsi - FCU Craiova) Este foarte important pentru amândouă echipele, nici Craiova nu prea se regăseşte şi mai sunt şapte etape. Fiecare meci de acum este capital pentru toate echipele care se luptă pentru play-off. Primele trei echipe au luat un avans mai mare. Farul, Craiova şi noi, niciuna nu este sigură de play-off. Primele trei intră fără probleme, FCSB, Rapid şi CFR. Craiova, Farul şi noi trebuie să luptăm serios, că U Cluj, Petrolul şi Hermannstadt vin din urmă, aceste echipe luptă pentru play-off.

FCU Craiova are şanse puţine şi nici Oţelul Galaţi, nu putem spune că are multe şanse. Din şapte meciuri ar trebui să câştige minimum cinci şi să mai facă un egal sau două. Cred că e imposibil. Nouă, din şapte meciuri, ne-ar mai trei patru victorii. La 45 de puncte, 99% se intră în play-off anul ăsta. Cu 43 de puncte sigur, nu”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru Orangesport.ro.

Partida dintre Sepsi şi Universitatea Craiova este programată duminică, pe 4 februarie, de la 15:00, şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

 

Afla mai multe despre: oţelul galaţifcu craiova 1948sepsi sfântu gheorghesuperligălaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare