Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală. Ofertă de ultimă oră pentru Piţurcă. Salariu de peste 1 milion de euro pentru fostul selecţioner

Surpriză totală. Ofertă de ultimă oră pentru Piţurcă. Salariu de peste 1 milion de euro pentru fostul selecţioner

Echipa națională

Comentarii

Deşi n-a mai antrenat de mai bine de patru ani, Victor Piţurcă a fost aproape de a da o nouă lovitură importantă în cariera de antrenor.

În vara anului trecut, Arabia Saudită a fost destinaţia preferată a starurilor din fotbalul european. După Ronaldo, care a mers în Golf în urmă cu un an, fotbalişti precum Neymar, Mane sau Benzema au ales şi ei Arabia Saudită pentru a-şi rotunji serios conturile.

Acolo ar fi putut antrena şi Victor Piţurcă. Fără echipă de mai bine de patru ani, fostul selecţioner încă este la mare căutare în fotbalul arab, iar Dumitru Dragomir a dezvăluit că Piţurcă a refuzat o ofertă din Arabia Saudită.

Victor Piţurcă a refuzat să revină în fotbal

"Piţurcă a refuzat acum o echipă din Arabia Saudită, un salariu de 100.000 de euro pe lună. Zilele astea. Eu am fost la Doi Cocoşi. Pe telefon, un impresar i-a spus 1.200.000 de euro pe an.

Şi le-a zis ‘Duce-ţi-vă bă de aici. Nu mă mai duc’. Şi era o echipă bună. Dacă era în Dubai, da, se ducea în Dubai, că e de trai, dar în Arabia Saudită nu e de stat. Sau poate şi-a dat seama că aia e echipă care coboară, nu urcă. E băiat deştept Piţurcă" , a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Cu performanţe remarcabile în cariera de antrenor, Victor Piţurcă a pregătit ultima dată o echipă în urmă cu patru ani. După doar 16 meciuri petrecute pe banca Universităţii Craiova, antrenorul de 67 de ani s-a despărţit de clubul condus de Mihai Rotaru în ianuarie 2020.

Anterior, Victor Piţurcă s-a remarcat pe banca Stelei, alături de care a câştigat trei trofee, titlul (1992), Cupa (2001) şi Supercupa României (2001). În plus, antrenorul a pregătit şi naţionala României în trei rânduri, reuşind şi două calificări la Campionatul European, în 2000 şi în 2008, însă, în urmă cu 24 de ani, n-a mai apucat să şi stea pe bancă la turneul final, fiind demis în urma unor conflicte avute cu unii jucători din cadrul lotului.

Victor Piţurcă a antrenat în două rânduri şi în Arabia Saudită, în 2014 şi în 2015, când a pregătit-o pe Al Ittihad.

Afla mai multe despre: piturcaromania 

viewscnt
Articole similare