Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza în care Florinel Coman a fost călcat ”şmechereşte”. Cine l-a accidentat pe ”şeptarul” celor de la FCSB

VIDEO | Faza în care Florinel Coman a fost călcat ”şmechereşte”. Cine l-a accidentat pe ”şeptarul” celor de la FCSB

Fotbal

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) a marcat, duminică, în poarta celor de la Universitatea Craiova, în victoria FCSB-ului scor 3-0 (1-0), pe terenul celor de la Universitatea Craiova, în Superligă, însă nu a putut duce meciul până la final.

În minutul 76, Florinel Coman a simţit dureri mari la unul dintre degetele piciorului stâng şi a fost nevoie de schimbare. În locul său, a intrat Ovidiu Popescu.

Florinel Coman, călcat de către Denil Maldonado

Se pare că toate probleme fizice pe care Florinel Coman le-a avut i s-au tras din prima repriză, după un duel cu fundaşul ”oltean” Denil Maldonado, nesancţionat de centralul Marcel Bîrsan.

Mai exact, din reluări se vede că fundaşul din Honduras îl calcă discret pe jucătorul de la FCSB. Florinel Coman a încercat să sară la cap, însă, înainte să se înalţe, a fost ”ciupit” de către adversarul său.

Faza s-a petrecut cu foarte mare rapiditate, iar arbitrul Marcel Bîrsan nu a sesizat infracţiunea. 

Apoi, în a doua repriză, coincidenţă sau nu, tot Maldonado a fost jucătorul care îl ”escorta” pe Florinel Coman să părăsească terenul mai repede, pentru ca jocul să fie reluat.

Imediat după meci, Florinel Coman a explicat că nu este o accidentare dură, însă a simţit o amorţeală şi a considerat că nu mai este cazul să forţeze.

Nu e nimic grav. M-a călcat şmechereşte în prima repriză şi asta a fost. În a doua repriză mi-a amorţit piciorul”, a afirmat Coman.

VIDEO: Faza loviturii + schimbarea lui Coman

Afla mai multe despre: denil maldonadoflorinel comanmarcel birsan 

viewscnt
Articole similare