Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi, la capătul răbdării! Nu reuşeşte să scape de un fotbalist de la Sepsi: "Nu vrea să plece. Hai să discutăm omeneşte" | EXCLUSIV

Laszlo Dioszegi, la capătul răbdării! Nu reuşeşte să scape de un fotbalist de la Sepsi: "Nu vrea să plece. Hai să discutăm omeneşte" | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Acţionarul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a vorbit despre unul dintre fotbaliştii ajunşi în dizgraţia conducerii la clubul din Sfântu Gheorghe. Şefii echipei vor să scape de el, dar jucătorul vrea să încaseze salariile până la finalul contractului, pentru a rezilia înţelegerea.

Caz rar la Sepsi! Laszlo Dioszegi nu reuşeşte să-i rezilieze contractul unui fotbalist: "Toată lumea ştie ce a făcut"

Sepsi are parte de un caz rar în interiorul echipei. Mijlocaşul Francisco Junior, prins sub influenţa alcoolului la volan, a fost scos din lot, iar rezilierea contractului ar fi trebuit să fie pasul următor. Totuşi, părţile nu s-au înţeles asupra despărţirii. 

Laszlo Dioszegi şi şefii au insistat ca mijlocaşul să accepte rezilierea, însă fotbalistul din Guineea-Bissau a cerut să fie plătit integral, conform contractului. O nouă rundă de negocieri este programată în curând. 

"Face antrenamentele separate, are un doctor lângă el, are un antrenor, pe Suciu Valentin, care are licenţa Pro. 

Trebuie să stăm din nou de vorbă cu el. N-a vrut să plece, am zis că hai să stăm la masă şi să discutăm omeneşte şi să ne strângem mâna şi n-a vrut. Asta înseamnă că mai bine nu joacă fotbal jumătate de an decât să plece. Aşa gândesc fotbaliştii. Săptămâna următoare stăm de vorbă cu el şi vedem ce decizii luăm. E clar că la echipă nu mai poate juca", a declarat Laszlo Dioszegi pentru Orangesport.ro. 

 Laszlo Dioszegi, către Francisco Junior

Sepsi îi oferă câteva salarii lui Francisco Junior, iar Laszlo Dioszegi doreşte ca jucătorul să înţeleagă că este şi viitorul său în joc. 

"Până în vară mai are contract. El doreşte toţi banii până în iunie. Sigur nu prinde un contract pe bani mai mulţi, doar să prindă unul. Niciodată n-am spus nimic despre jucătorul respectiv, dar nu este o gândire sănătoasă de fotbalist. Are o vârstă care-i permite să mai joace câţiva ani, chiar şi în liga a doua. N-o să fie un fotbalist curtat, că toată luema se uită la jucătorul respectiv cât a jucat în ultimul an. 

Fair-play ar fi să discutăm faţă în faţă şi să ajungem la o înţelegere. Eu nu spun că nu trebuie să plătim un salariu, două, trei în plus, dar e imposibil să-l plătim până în vară. Noi îl dăm afară şi plătim şi până în vară? Ar avea cale liberă să joace unde vrea. 

Când e vorba despre disciplină şi toată lumea ştie ce a făcut... Trebuie să dăm un exemplu pentru toţi jucătorii. Dacă eşti profesionist, ocupă-te de fotbal", a adăugat Laszlo Dioszegi pentru Orangesport.ro. 

Francisco Junior a venit la Sepsi în iulie 2022, de la Gaz Metan. La echipa din Sfântu Gheorghe a evoluat în 36 de meciuri şi a marcat o dată. 

Afla mai multe despre: laszlo dioszegilaszlo dioszegi sepsifrancisco junior sepsifrancisco junior 

viewscnt
Articole similare