Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi încearcă să scape de un jucător: ”Nu s-a pregătit cum a vrut Liviu Ciobotariu”

Sepsi încearcă să scape de un jucător: ”Nu s-a pregătit cum a vrut Liviu Ciobotariu”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepşi încearcă să rezolve problemele cu Francisco Junior, jucătorul prins beat la volan.

Sepşi a încercat să rezolv incidentul în care a fost implicat Francisco Junior (31 ani), care a fost prins că a consumat băuturi alcoolice la volan.

Attila Hadnagy, directorul sportiv al formaţiei din Sfântu Gheorghe, a vorbit pentru despre situaţia jucătorului african. 

”(N.r. – Ce se mai întâmplă cu Francisco Junior?) ”E decizia antrenorului dacă intră. Cum se pregăteşte, aşa şi joacă. Nu a prins lotul, nu s-a pregătit cum a vrut Ciobi, dar el e în lotul lărgit. Vedem ce va fi cu el.

(N.r. – Din club s-a anunţat că e posibil să plece după ce a fost prins beat la volan) Eu nu pot să zic că el a fost prins la volan, nu este normal. A fost prins un jucător de la noi, cine a fost va suporta consecinţele. Sper ca în iarnă să ne înţelegem cu el, să reziliem. Acum, nu pot să zic numele, nu e normal.

Cine a fost, sută la sută că suportă consecinţele şi vrem să reziliem contractul cu el. Noi suntem un club serios, nu se poate întâmpla aşa ceva, iar dacă s-a întâmplat înseamnă că trebuie să ne despărţim”, a spus Attila Hadnagy pentru Sport.ro.

  •  200.000 de euro este cota de piaţă a lui Francisco Junior, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

De-a lungul carierei, Francisco Junior a mai fost legitimat la formaţii precum Benfica U19, Everton, Vitesse, Stromgodset, Port Vale, Wigan şi Vendsyssel.

Afla mai multe despre: sepsiliviu ciobotariufrancisco junior 

viewscnt
Articole similare