Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB intervine pentru ce a păţit Băluţă în Craiova! "Oamenii nu ştiu adevărul. S-a vrut o răzbunare" | EXCLUSIV

FCSB intervine pentru ce a păţit Băluţă în Craiova! "Oamenii nu ştiu adevărul. S-a vrut o răzbunare" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Craioveanul Alexandru Băluţă (30 de ani) continuă să fie taxat de fanii Universităţii, care n-au trecut peste faptul că atacantul a semnat cu FCSB. Mihai Stoica a intervenit pentru jucător, la o zi distanţă de la derby-ul de pe "Ion Oblemenco".

MM Stoica a ridicat tonul după ce Băluţă a fost apostrofat la Craiova: "Ce trădător? S-a vrut o răzbunare cu bannere, bani"

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 3-0, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii. La victorie au contribuit marcatorii Darius Olaru, Florinel Coman şi David Miculescu. 

Printre cei mai buni de pe teren a fost Alex Băluţă, care a avut parte de un tratament aparte din partea oltenilor. El a fost înjurat de galeria oltenilor, apoi, în minutul 22, la un corner al FCSB, din peluză s-au aruncat bani falşi, simbolizând decizia lui Băluţă de a alege FCSB, în loc să revină acasă, la Universitatea. 

La o zi distanţă, MM Stoica i-a luat apărearea olteanului. 

"Oamenii nu ştiu adevărul. Cu Băluţă s-au comportat foarte rău. El e oltean, nu se va putea bucureşteniza, cehi... 

Ce trădător? A primit o ofertă mult mai bună de la noi şi care e trădarea asta aşa mare? A jucat omul în străinătate şi s-a vrut o răzbunare cu bannere, bani ca la Donnarumma. 

Băluţă a răspuns pe teren, în top 3 la mine e şi el. Şut a fost şi el, chiar numărul 1, iar Şut şi Lixandru înceo să joace din ce în ce mai bine", a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

Reacţia lui Alex Băluţă după ce a păţit în Craiova

Cu trei goluri şi cinci pase decisive pentru FCSB până în acest moment, Alex Băluţă a vorbit şi despre tratamentul la care a fost supus din partea oltenilor. 

„Am luat 3 puncte şi mergem învingători acasă. Mă aşteptam la acest tratament, la o reacţie negativă din partea lor (n.r. suporterii Universităţii Craiova). Nici nu mă interesează. 

Le-am dat cel mai bun răspuns pe teren. Nu aplec urechea la ce se strigă împotriva mea. Nu mă interesează, important e ce fac aici, la FCSB. Eu îi respect în continuare şi merg cu capul înainte",  a spus Alex Băluţă, după Universitatea Craiova - FCSB

 

Afla mai multe despre: alex balutaalex baluta craiovaalex baluta universitatea craiova fcsb 

viewscnt
Articole similare