Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”I-a spart ceasul” Mihai Stoica a tranşat faza penalty-ului primit de FCSB la Craiova: ”E vorba de regulament” | EXCLUSIV

”I-a spart ceasul” Mihai Stoica a tranşat faza penalty-ului primit de FCSB la Craiova: ”E vorba de regulament” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB şi-a consolidat poziţia de lider în Superligă, graţie succesului obţinut în derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 3-0. Roş-albaştrii s-au dezlănţuit în repriza a doua, după un prim act echilibrat, încheiat cu un penalty pentru FCSB, contestat de gazde.

Mihai Stoica nu are niciun dubiu în privinţa penalty-ului: ”Se duce cu mâna spre minge”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a comentat faza penalty-ului transformat de Darius Olaru. În opinia oficialului FCSB, decizia luată de Marcel Bîrsan în urma consultării arbitrajului video este cât se poate de corectă şi respectă regulile impuse de UEFA în cazul henţului.

Bogdan Cosmescu nu a fost atât de sigur şi a declarat că apărătorul Universităţii Craiova nu ar fi fost sancţionat în urmă cu 20 de ani, având în vedere că regulamentul a suferit modificări şi a devenit mai riguros între timp.

Mihai Stoica: Acest succes i se datorează în primul rând antrenorului, pentru că a pregătit excepţional această partida. Le-a spus fiecăruia ce are de făcut. Banca noastră este foarte activă. Nu face nimic Gigi. Gigi nu ştie sisteme, ce să facă? Nu poate să reacţioneze în timpul meciului. Ok, ne-am obişnuit că spune echipa, mai critică jucători după meci, dar s-au obişnuit jucătorii cu antrenorii care ştiu ce să le ceară. Mai există şi un Alin Stoica şi un Lucian Filip.

Bogdan Cosmescu: Nu cred că FCSB va putea scapă mereu fără gol. Dacă Mitriţă mai poate fi lucid şi dă pe jos acolo, dă gol. E uşor de vorbit la televizor, dar nu ştiu ce se întâmplă. Poate FCSB are capacitatea să câştige şi aşa. Încă o dată, penalty-ul nu se dădea niciodată în spiritul fotbalului de acum 20 de ani.

Mihai  Stoica: Nu e adevărat. Se duce cu mâna spre minge. Nu îşi fereşte minge. Iartă-mă că i-a spart ceasul. Greşeşti cu certitudine. E vorba de regulament. Nici mie nu îmi place când se dau penalty-uri împotriva noastră. Se duce sau nu cu mâna spre mingea? Nu mă interesează dacă el conştientizează sau nu. Nu înţelegi că s-a schimbat regulamentul? Din nefericire pentru Zajkov, mingea vine din piciorul lui Coman în el. Cum să nu vezi?  A luat decizia corectă. Eu văd perfect. 

  • VIDEO cu faza penalty-ului

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligămihai stoicabogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare