Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Când a venit, am spus că e cel mai slab!” Bogdan Cosmescu, uluit de progresul făcut de un jucător de la FCSB. ”Impecabil” | EXCLUSIV

”Când a venit, am spus că e cel mai slab!” Bogdan Cosmescu, uluit de progresul făcut de un jucător de la FCSB. ”Impecabil” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Bogdan Cosmescu a vorbit la superlativ despre Siyabonga Ngezana. Fundaşul sud-african al FCSB-ului a devenit un jucător indispensabil pentru vicecampioana României, iar prestaţia sa bună din meciul cu Universitatea Craiova nu a trecut neobservată.

Bogdan Cosmescu îşi face ”mea culpa” faţă de Ngezana: ”M-am înşelat în privinţa lui”

Siyabonga Ngezana a fost transferat de FCSB de la Kaizer Chiefs în vara anului trecut. Roş-albaştrii au plătit 750.000 de euro în schimbul sud-africanului care a marcat 18 meciuri în acest sezon.

Bogdan Cosmescu a rămas impresionat de jocul FCSB-ului şi a evidenţiat partida bună făcută de Ngezana.

”Am văzut doi mai slăbuţi, Pantea şi Luis Phelipe, restul impecabili. Îmi fac mea culpa. Ngezana a fost impecabil. Când  a venit am spus că e cel mai slab fundaş din România. Când şi-a dat tricoul jos, s-a văzut că lucrează. Lucrurile se leagă între ele. M-am înşelat în privinţa lui”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Mihai Stoica a explicat de ce Luis Phelipe a fost schimbat la pauză

”Nu ar fi fost schimbat, dacă nu ar fi trebuit schimbat Pantea. Trebuie să recunoaştem că eram convinşi la 1-0, Petev sa muta ofensiv, vor intra Koljic sau markovic şi chiar dacă Pantea a jucat bine, chiar dacă a fost depăşit de două, dar Mitriţă are o problemă când joacă cu Creţu.

Octavian Popescu trebuia să schimbe pe cineva din faţă, astea sunt bunele schimbări pe care ni le oferă FRF. Noi am avut un fundaş dreapta, un atacant, Pandele şi un mijlocaş ofensiv. E clar în locul cui trebuia să intre, în locul lui Băluţă, nu”, a spus Mihai Stoica, la ”Sport Report”.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligăcosmescungezana 

viewscnt
Articole similare