Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cine a venit cu asta?". MM Stoica lămureşte noua bucurie de la goluri a fotbaliştilor de la FCSB: "Nu e ostentativ. Ce făceau brazilienii era oribil" | VIDEO

"Cine a venit cu asta?". MM Stoica lămureşte noua bucurie de la goluri a fotbaliştilor de la FCSB: "Nu e ostentativ. Ce făceau brazilienii era oribil" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a redat starea de spirit a vestiarului, după victoria la scor de neprezentare cu Universitatea Craiova. MM a explicat şi felul în care jucătorii se bucură după goluri, în acest sezon.

"'Bă, cine a venit cu asta?' Coman!" MM Stoica dă asigurări că dansul fotbaliştilor FCSB nu e ostentativ

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 3-0, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii. La victorie au contribuit marcatorii Darius Olaru, Florinel Coman şi David Miculescu. 

Pe "Ion Oblemenco", fotbaliştii de la FCSB au repetat hora pe care o fac la goluri, iar MM Stoica a dorit să asigure adversarele că dansul nu este ostentativ. Conducătorul a dezvăluit că Florinel Coman a fost iniţiatorul. 

"Dansul ăla nu e ostentativ, ţopăiala aia, chiar nu e, nu mi se pare nimic. Ce făceau brazilienii era oribil (n.r. - dansul porumbelului). (n.r. - palmele pe care le lua Tite) Aşa ceva nu se poate şi m-am bucurat că au plecat acasă. 

Dar chestia asta e a lor (n.r. - dansul fotbaliştilor de la FCSB). Chiar am întrebat <<Bă, cine a venit cu asta?>>. Coman a venit şi am zis ok, că e chiar frumoasă. Chiar nu vrem să ne ridiciulizăm adversarii. Gigi cu ale lui, că i-a dat mesaj lui Rotaru, dar noi chiar nu vrem să ironizăm pe nimeni şi chiar nu am făcut asta, că nu vreau să ni se întoarcă astea", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

MM Stoica: "Chimie ca la generaţia 2012-2014"

Mai mult, MM a remarcat şi relaţiile bune pe care le au fotbaliştii de la FCSB, atât pe teren, cât şi în restul timpului. Expertul Orange Sport chiar a făcut o legătură cu generaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf la echipa bucureşteană. 

"Pentru mine nu e important asta, ci altceva. Simt o chimie între jucători. În teren, în afara terenului, pe care am mai simţit-o la generaţia 2012-2014 şi chimia apare când jucătorii au încredere unii în alţii, se cred superiori adversarilor, cum s-a întâmplat şi atunci. Văd şi la jucătorii străini, că ei mereu îşi fac trupa lor separat, au alte opinii, dar acum e chiar chimie", a mai spus conducătorul de la FCSB, MM Stoica. 

FCSB are 50 de puncte şi este liderul în Superlig, la 11 puncte de locul secund ocupat de Rapid. Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 34 de puncte.

VIDEO | Bucuria fotbaliştilor de la FCSB după golul lui Darius Olaru

Afla mai multe despre: mm stoicahora fcsbdans fcsbuniversitatea craiova fcsbflorinel coman 

viewscnt
Articole similare