Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce revenire la Rapid. Cine se pregăteşte ”cot la cot” cu echipa. Cristiano Bergodi îl poate avea din nou sub comandă

Ce revenire la Rapid. Cine se pregăteşte ”cot la cot” cu echipa. Cristiano Bergodi îl poate avea din nou sub comandă

Rapid

Comentarii

Rapid poate beneficia de serviciile unui jucător important în campania acestui sezon. Adus la echipă vara trecută, a dat randament încă de la primele meciuri sub comanda lui Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi poate conta din nou pe serviciile unui jucător important la Rapid în prima parte a sezonului

Rapid are în faţă un meci cu Oţelul Galaţi, sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20:00, în etapa a 24-a din Superliga României.

Iar din planurile pentru această partidă ar putea face şi Claudiu Petrila, jucător care s-a accidentat grav la finalul lunii octombrie.

Cea mai bună dovadă sunt fotografiile postate de clubul Rapid cu Petrila făcând antrenamente alături de ceilalţi colegi ai săi. 

"Claudiu Petrila se antrenează cot la cot cu băieţii", a fost mesajul giuleştenilor, pe reţelele de socializare.

Pe postul pe care evoluează Claudiu Petrila, cel de atacant lateral stânga, Rapid a transferat în această iarnă un jucător tot de la CFR Cluj, pe kosovarul Ermal Krasniqi.

Acesta a marcat în victoria cu FCU Craiova (4-3), dar a lipsit, accidentat, de la succesul giuleştenilior în faţa lui Dinamo (2-1).

Ultimul meci jucat de Petrila a fost Rapid - Universitatea Craiova (2-0), din data de 29 octombrie 2023. În actualul sezon, jucătorul de 23 de ani a bifat 11 meciuri şi a reuşit patru goluri şi şase pase decisive.

În campionat, după două victorii din două în 2024, Rapid ocupă locul 3, cu 39 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, locul 2, dar cu golaveraj mai slab decât clujenii.

Afla mai multe despre: rapidclaudiu petrilasuperliga 

viewscnt
Articole similare