Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Confuzie mare cu ultimul transfer făcut de Rapid: ”Mi se pare ciudat să-l iei pe Petrila, apoi pe Krasniqi şi să-l scoţi pe Petrila” | EXCLUSIV

Confuzie mare cu ultimul transfer făcut de Rapid: ”Mi se pare ciudat să-l iei pe Petrila, apoi pe Krasniqi şi să-l scoţi pe Petrila” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a dat o noi lovitură de proporţii, după ce a transferat deja doi atacanţi pentru a doua parte a sezonului. Iar unul dintre ei este Ermal Krasniqi (25 de ani), fotbalistul de bandă stângă luat chiar de la rivala CFR Cluj.

Rapid l-a transferat pe kosovarul Ermal Krasniqi de la CFR Cluj, jucător pentru care Dan Şucu va plăti un milion de euro.

Mutarea a fost confirmată chiar de acţionarul majoritar de la Rapid, care va lăsa şi 20 la sută din drepturile federative ale jucătorului către echipa din Gruia.

”E o afacere bună făcută de CFR”

Iar acest transfer făcut de Rapid a fost analizat pe toate părţile şi în studioul Orange Sport de experţii Mihai Stoica şi Andrei Vochin.

Cel dintâi a luat cuvântul: ”Asemanătoare cu achiziţia noastră, Luis Phelipe, dublează anumite poziţii. Pe Luis Phelipe l-am văzut jucând în stânga, pe ax, pe când pe Krasniqi l-am văzut în stânga şi bandă dreaptă sistemul cu 5. Mi s-a părut interesant în prima poziţie.

Nu ştiu dacă s-au gândit să-l tripleze pe Petrila sau să-l folosească apărător în partea cealaltă, că trebuie să sară unul dintre jucătorii importanţi. Nu-l văd jucând număr 10. A jucat doar cu Petrescu în stânga, când a atras atenţia.

Iar cu Lazio probabil a fost o discuţie, dar poate nu s-a conceretizat. Asta e suma de 1 milion sau sunt zvonuri? La noi Gigi spune tot, cu cifre. E o afacere bună făcută de CFR, că l-a luat cu 200.000. Înseamnă că văd calităţi de 1 milion”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

”Păstrează culoarea de echipament. Îl văd jucând titular în stânga”

Vochin a comentat şi el transferul în contextul în care şi la Rapid, la fel ca la CFR, Krasniqi îl va avea ca adversar pentru postul de atacant lateral stânga pe Petrila.

”Păstrează culoarea de echipament. Îl văd jucând titular în stânga, în 4-2-3-1 al Rapidului, iar Petrila e accidentat.

Şi doi la mână, îmi amintesc că la CFR Cluj, Petrila era rezerva lui Krasniqi, spre neplăcerea mea, că îmi doresc să joace fotbaliştii eligibili naţionalei. Sigur, acolo era Dan Petrescu adeptul regulii U32 şi pot înţelege”, a adăugat Vochin.

Întrebat dacă Ermal Krasniqi ar fi avut loc la FCSB, Mihai Stoica a reacţionat: ”În locul lui Coman? Pentru mine, neutru, că nu sunt nici rapidist, nici CFR-ist. Mi se pare ciudat să-l iei pe Petrila cu 700.000 şi după să-l iei pe Krasniqi cu un milion şi să-l scoţi pe Petrila.

Cu ochii închişi l-aş alege pe Petrila. Să ştiţi că cei care nu sunt comunitari nu pot fui angajaţi cu convenţii de activitrate sportivă şi diferă foarte mult. E interesantă mutarea, că nu văd cum ar putea juca altă poziţie. Pe Petrila l-am mai văzut şi în dreapta”.

Afla mai multe despre: rapidcfr clujermal krasniqiclaudiu petrilamihai stoica 

viewscnt
Articole similare