Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu a văzut o schimbare majoră în Giuleşti. A vorbit deschis despre suporteri: "Şi-au dat seama" | EXCLUSIV

Daniel Pancu a văzut o schimbare majoră în Giuleşti. A vorbit deschis despre suporteri: "Şi-au dat seama" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Fostul jucator şi antrenor de la Rapid, Daniel Pancu, a remarcat schimbarea din tribunele Giuleştiului, faţă de perioada în care el activa în club. De asemenea, "Pancone" a vorbit şi despre ce înseamnă să fii antrenorul echipei sale de suflet.

"S-au schimbat suporterii". Daniel Pancu a avut timp să observe comportamentul fanilor după ce a fost la meciurile Rapidului

Deşi a ratat Cupa României, Rapid continuă pentru primele trei locuri din Superliga. Echipa lui Cristiano Bergodi a încheiat pe locul al patrulea anul 2023, cu 33 de puncte, cu 11 mai puţine decât liderul FCSB. 

Pentru noul an, Rapid a rezolvat al treilea transfer din iarnă şi l-a adus pe Krasniqi, de la CFR Cluj, iar Dan Şucu a anunţat că cinci milioane de euro care vor intra în conturile clubului

Toate cele întâmplate în ultimii ani la Rapid se pare că i-au făcut pe suporteri să fie răbdători, spre deosebire de deceniile trecute, consideră Daniel Pancu. 

"S-au schimbat şi suporterii, că am fost pe stadion, la jocuri. Înainte aveau mult mai puţină răbdare, acum îi văd conştienţi de valoarea lotului, că giuleştenii ştiu fotbal. Şi-au dat seama şi au cerut întăriri, să vină jucători, să revină şi cei accidentaţi. 

E un comportament al lor de aplaudat. În alte situaţii erau vulcanici, agresivi cu jucătorii şi antrenorii. E o presiune artificială, că Rapid are al patrulea buget al campionatului la salarii, cred, mă poate contrazice cineva. E în spatele FCSB-ului, CFR-ului şi Craiovei. O clasare în primele trei echipe e o mică performanţă", a declarat Daniel Pancu, pentru Orange Sport. 

De altfel, "Bocciu" a transmis un mesaj puternic din partea galeriei rapidiste, pe finalul acestui an. 

Daniel Pancu: "Doi ani la Rapid sunt cât 10 ani în altă parte"

Cât despre Cristiano Bergodi, Daniel Pancu e de părere că a fost alegerea potrivită la Rapid, într-un sezon în care aşteptările şi investiţiile sunt mari. 

"Vorbim despre Rapid Bucureşti şi nu e uşor de găsit un antrenor potrivit. Nu e uşor. Oricât ai spune e un club greu. Şi eu, după renaşterea din 2017, cred că sunt cel mai longeviv antrenor, e posibil. Un an şi jumătate, doi ani la Rapid sunt cât 10 ani în altă parte.

Victor şi Nico sunt conştienţi că nu e uşor să găseşti un antrenor pentru Rapid. Decizia mi se pare una corectă şi normală", a mai spus Daniel Pancu pentru Orange Sport. 

 

 

Afla mai multe despre: daniel pancudaniel pancu suporteri rapidfani rapid 

viewscnt
Articole similare