Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strategia de transferuri de la Rapid, distrusă în direct: „Te aperi cu Săpunaru la 178 de ani?”

Strategia de transferuri de la Rapid, distrusă în direct: „Te aperi cu Săpunaru la 178 de ani?”

Rapid

Comentarii

Strategia de transferuri a celor de la Rapid a fost criticată de impresarul Florin Manea.

Strategia de transferuri de la Rapid a fost făcută praf în direct: „Te aperi cu Săpunaru la 178 de ani?”

Cunoscutul agent nu este impresionat de modul în care au gândit rapidiştii transferurile şi s-a oferit să le dea nişte sfaturi în această privinţă. De altfel, Florin Manea nu crede că formaţia din Giuleşti ar trebui să aducă întăriri pe postul de fundaş central, acolo unde nu mai are mare încredere în Cristi Săpunaru.

„Se ocupă domnul Angelescu, de transferuri… Dacă se ocupă domnul Şucu e mai rău. Când comentez, sunt mulţi oameni care spun că îmi pare rău. Nu se pune problema. Eu ca să mă angajez, trebuie să renunţ la Radu.

Şi nu cred că este un moment propice să merg la orice echipă, Iaşi, Botoşani, şi să renunţ la jucătorii pe care îi am. Mereu am fost rapidist, am crescut acolo, tata a jucat mii de ani la Rapid. Îmi doresc să îşi revină.

Din ce văd, nu mi se pare că găsesc soluţia optimă. Mi se pare că transferurile sunt făcute haotic, fără niciun plan. Iei Tsoumou, iei Sonni… Mai bine să aştepte, că nu au îmbunătăţit cu nimic.

Poate doar dacă mergeau la o bătaie organizată, că ăia sunt mari, amândoi. Eu nu sunt înnebunit după Krasniqi. Mi se pare un jucător ca Papeau. Face diferenţa în faza de atac şi nu se apără. 

Şi dacă ai Ioniţă, care nu se apără, Papeu, care nu se apără, Krasniqi, care nu se apără, Cârjan, care nu se apără, Borja Valle, care nu se apără… Spuneţi-mi, cu cine te aperi? Cu Săpunaru la 178 de ani?, a declarat Florin Manea, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: cristi sapunarurapidflorin manea 

viewscnt
Articole similare