Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lupa pe Cătălin Vulturar! ”Italienii nu îl consideră destul de bun”. Cum a ajuns pe lista Rapidului: ”A fost recomandat prin el” | EXCLUSIV

Lupa pe Cătălin Vulturar! ”Italienii nu îl consideră destul de bun”. Cum a ajuns pe lista Rapidului: ”A fost recomandat prin el” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Cătălin Vulturar va semna cu Rapid. Tânărul mijlocaş defensiv, în vârstă de doar 19 ani, va ajunge mâine seară în România şi va fi prezentat cel mai probabil vineri.

Vulturar, la un pas de Rapid. MM Stoica l-a lăudat pe tânărul jucător din Italia

Vulturar este internaţional de tineret al României, însă nu a jucat decât pentru echipele de tineret ale lui Lecce, echipă alături de care a câştigat titlul în Campionato Primavera în sezonul, alături de care Alexandru Borbei, Răzvan Burnete şi Rareş Păşcălău.

MM Stoica a vorbit la superlativ despre tânărul Vultarar. Transferul lui Cătălin Vulturar este al şaptelea transfer realizat de giuleşteni în această iarnă, după Florent Hasani, Borisav Burmaz, Ermal Krasniqi, Andrei Ciobanu, Damjan Djokovic şi Marian Aioani.

MM Stoica: ”L-am văzut la echipa naţională, vorbesc la juniori, la 16 ani. E un jucător interesant, la Primavera a facut rezultate extraondinare cu ceilalţi români. Eu auzisem de Rareş Burnete că îl ia Rapidul. Vultarar e bun, dar nu ştii cum e. Cîrjan intră în locul lui Odergaard la Arsenal, e riscant să iei jucători care nu au jucat la seniori. 

Basarab Panduru: Cred că Pancu îl ştie foarte bine, poate a fost recomandat prin el de la naţională.

Silviu Tudor Samuilă: Vine într-o zonă unde sunt foate mulţi jucători, sunt curios ce spaţiu de joc va primi pentru că ai Oadia, Djokiovic, ai Kait, Emmers, Albu... El va intra în locul unuia dintre ei? 

Basarab Panduru: Când dai 700.000 de mii să îţi intre în echipă, eu aşa zic! 

Silviu Tudor Samuilă: Italienii nu îl consideră destul de bun...

MM Stoica: Da, dar ştii care e problemă nici Juventus nu l-a considerat pe Drăguşin destul de bun de l-au vandut pe o sumă aşa de mică şi acum e la Tottenham! 

Noul jucător al Rapidului deţine recordul pentru cel mai tânăr jucător care a jucat vreodată în Liga 2. Acest lucru se întâmpla în 2018, într-un meci Farul - UTA, încheiat la egalitate, scor 1-1.

  • Cota de piaţă a lui Cătălin Vulturar este evaluată de Transfermarkt la 400.000 de euro.

Afla mai multe despre: vulturarrapidmm stoica 

viewscnt
Articole similare