Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Mourinho, revenire în mare clasă. Semnează cu un club de TOP din Europa după ce a refuzat banii arabilor

BREAKING | Mourinho, revenire în mare clasă. Semnează cu un club de TOP din Europa după ce a refuzat banii arabilor
Comentarii

Jose Mourinho vizează o revenire la Manchester United, la mai bine de cinci ani de la despărţirea sa de clubul englez, pe care l-a ajutat să cucerească patru trofee, anunţă presa britanică.

Mourinho (61 de ani), liber de contract după ce a fost concediat de AS Roma pe 16 ianuarie, doreşte acum să revină pe Old Trafford, unde a antrenat timp de doi ani, până în decembrie 2018, a dezvăluit un apropiat al managerului lusitan.

"Ambiţia sa este să se întoarcă la United. Simte că are unele treburi neterminate acolo, după felul în care s-a încheiat data trecută şi şi-a propus să revină", a declarat sursa respectivă pentru cotidianul Daily Mail.

"The Special One" doreşte să lucreze cu noii acţionari ai clubului Manchester United, conducătorii grupului Ineos fiind şi ei interesaţi de o colaborare cu managerul portughez.

Mourinho a fost angajat de Manchester United în 2016, pentru a-l înlocui pe olandezul Louis van Gaal, reuşind să cucerească trei trofee în primul său sezon pe Old Trafford: Supercupa Angliei, Europa League şi Cupa Ligii, înainte de a obţine un nou trofeu în sezonul următor (Cupa Angliei), precum şi o clasare pe locul secund în Premier League (la 19 puncte de Manchester City).

În ciuda unei prelungiri de contract până în 2021, Mourinho a fost demis din funcţie în decembrie 2018, din cauza obiectivelor sportive neîndeplinite şi a disensiunilor interne.

După despărţirea de AS Roma, Jose Mourinho a fost contactat de cluburi din Arabia Saudită, conform presei sportive internaţionale, însă portughezul a refuzat toate ofertele, în speranţa că va putea ajunge la o înţelegere cu şefii lui Manchester United.

Afla mai multe despre: mourinhomanchester united 

viewscnt
Articole similare