Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru, după ce FCSB a fost dată drept marea favorită la campionat: ”M-am săturat! Hai să le dăm titlul”

Cristi Săpunaru, după ce FCSB a fost dată drept marea favorită la campionat: ”M-am săturat! Hai să le dăm titlul”

Superliga

Comentarii

FCSB merge ceas în Superligă şi a început noul an în stil de mare echipă.

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, enervat la culme: „M-am săturat!” 

FCSB se află pe primul loc în SuperLigă, cu 50 de puncte acumulate după 23 de etape din campionat, la 11 lungimi în faţa formaţiei clasate pe locul secund, CFR Cluj.

În acest context, roş-albaştrii sunt consideraţi principalii favoriţi la câştigarea campionatului, după nouă sezoane de ”secetă”.

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a vorbit despre lupta la titlu şi a subliniat faptul că rapidiştii nu bagă de seamă diferenţa din campionat faţă de liderul FCSB.

”(n.r. Toată lumea spune că e anul FCSB-ului) Ei spun, noi nu ascultăm. Noi ne facem treaba noastră. Hai să le dăm titlul de campioană şi noi jucăm pentru locurile doi şi trei, nu?

Mai e mult până la sfârşitul campionatului. Asta e părerea mea fără să fiu ironic sau fără să caut scandal cu nimeni. Mai sunt meciuri de jucat.

M-am săturat să tot vorbesc de lupta la titlu. Prefer să vorbesc acum de la meci la meci. Se fac nişte calcule care nu ar trebui făcute acum. Nu s-a intrat în play-off. Nu ştim cu câte puncte se va intra acolo.

Noi avem obiectiv locurile unu-trei şi cel mai important meci e cel cu Oţelul Galaţi de acasă. Echipa care nu a pierdut în deplasare. Cum le va fi în Giuleşti... Va fi un meci greu, cum ne va fi şi nouă”, a spus Cristi Săpunaru pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: cristi săpunarurapidfcsbtitlu 

viewscnt
Articole similare