Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, primele declaraţii după ce a revenit pe banca unei echipe din Superliga: "Viaţa mea o împart alături de Voluntari"

Nicolae Dică, primele declaraţii după ce a revenit pe banca unei echipe din Superliga: "Viaţa mea o împart alături de Voluntari"

FC Voluntari

Comentarii

Nicolae Dică (43 de ani), fostul antrenor secund al echipei naţionale a României şi fost antrenor al celor de la FCSB şi-a găsit o nouă echipă în Superliga.

Antrenorul care a fost ultima oară pe banca celor de la FC U Craiova a semnat cu FC Voluntari după o perioadă de şase luni petrecute în afara antrenoratului.

Nicolae Dică, motivat pentru a doua jumătate a sezonului

Dică are ca obiectiv, impus de club, menţinerea în Liga 1, însă, tehnicianul piteştean îşi propune altceva, vrea ca Voluntari să încheie sezonul printre primele echipe din play-out.

"Obiectivul este să rămânem în Liga 1, dar obiectivul personal e să terminăm pe locurile 7-9. Asta îmi doresc şi cred în treaba asta. Dacă nu credeam, nu le spuneam asta jucătorilor şi nici vouă. Am mare încredere în ce putem să facem", a declarat Nicolae Dică, la prima sa conferinţă de presă de la venirea la FC Voluntari.

Dică doreşte să implementeze o mentalitate pozitivă în rândul jucătorilor săi.

"Şi eu îmi doresc să câştig orice meci. Aşa am fost crescut, aşa voi rămâne în continuare, cu orice adversar voi aborda jocul să câştigăm. În mentalitatea mea nu există să joc vreun meci la egal. Întotdeauna merg să câştig cele 3 puncte. Nu vom avea un drum uşor, dar eu cred că putem avea rezultate pozitive.

Ne aşteaptă un început dificil, cu Sibiul şi cu două echipe care luptă pentru evitarea retrogradării", a mai spus Dică.

Nicolae Dică recunoaşte că există o anumită presiune pe umerii lui, pe banca celor de la FC Voluntari.

"Presiune e oriunde. Aşa a fost şi la FCSB, şi la Craiova, şi la Mioveni. Eu nu am o problemă să preiau o echipă în timpul campionatului. Nu suntem pe un loc onorabil pentru condiţiile care sunt aici şi pentru lotul de jucători. Ne dorim să fim mai sus, dar trebuie muncă multă în fiecare zi. Vreau să văd o altă atitudine din partea jucătorilor mei la fiecare meci. Doar aşa vom reuşi", a spus Dică.

Noul antrenor al ilfovenilor a vorbit şi despre rivalele din zona de play-out a clasamentului, Dinamo, Botoşani, Oţelul şi Poli Iaşi sunt echipele menţionate de Dică, dar indiferent de numele adversarului, Dică are un singur obiectiv, obţinerea celor trei puncte.

"Nu doar cu Dinamo ne luptăm, ci şi cu Botoşani sau cele din faţa noastră, Oţelul, Iaşi şi celelalte. Nu am un ţel să bat o anume echipă. Îmi doresc să câştig cu oricine. Nu mă gândesc la o revanşă. Eu mă lupt cu mine, vreau să fiu mai bun în fiecare zi", a explicat Dică.

Imnul celor de la FC Voluntari este încă un aspect care l-a impresionat pe fostul antrenor al României U23, care îl aşteaptă pe liderul galeriei ilfovene la meciuri.

"Viaţa mea o împart alături de Voluntari. Din acest moment, da. Îl aştept pe nea Gică (n.r. şeful galeriei) la stadion alături de mai mulţi oameni. Îl cunosc de mult timp pe nea Gică, noi ne-am antrenat cu Viitorul aici un an şi ceva." a încheiat Dică.

 

Afla mai multe despre: voluntarinicolae dicasuperligafc voluntari 

viewscnt
Articole similare