Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, după numirea lui Dică la Voluntari: ”Poate nu şi-a făcut contractul în aşa fel încât să se întoarcă la Orange Sport” | EXCLUSIV

Panduru, după numirea lui Dică la Voluntari: ”Poate nu şi-a făcut contractul în aşa fel încât să se întoarcă la Orange Sport”  | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a anunţat în mod oficial instalarea lui Nicolae Dică pe banca tehnică, la scurt timp ce conducătorii clubului ilfovean au încheiat colaborarea cu Marin Dună şi Ilie Poenaru. Pentru fostul golgheter al Ligii 1 va fi a doua experienţă în acest sezon la cârma unei formaţii din România, după cea de la FCU Craiova 1948.

Basarab Panduru speră că Dică şi-a ”betonat” contractul: El crede că lumea te respectă, dar nu”

Basarab Panduru şi Mihai Stoica, prezenţi în studioul Orange Sport, au comentat numirea lui Dică pe banca lui FC Voluntari. Oficialul FCSB a rămas surpins că Dică a ales să semneze în plin campionat, având în vedre experienţa nereuşită din sezonul trecut de la CS Mioveni.

”Pandi” consideră că este un pas înainte pentru cariera sa şi speră ca Dică să fi învăţat din greşelile pe care le-a făcut în momentul în care a renunţat să îşi impună anumite clauze de reziliere în contractele pe care le-a avut în trecut. În acest sezon, Dică a dezvăluit că a renunţat la o sumă de bani, după ce a intrat în conflict cu Adrian Mititelu, în perioada în care antrena la FCU Craiova 1948.

Mai mult decât atât, Basarab Panduru a glumit şi a declarat că nu îl aşteaptă pe Nicolae Dică, expert Orange Sport, înapoi în studio. 

Mihai Stoica: Eu cumva mă bucur, pentru că nu mă aşteptam ca după Mioveni să preia o echipă cu probleme în timpul campionatului.

Basrab Panduru: Pentru Dică e bine, pentru că a fost în nişte diiscuţii cu Botoşani .Probabil a zis că este retrogradată, că nu are rost, dar aici este bine pentru el. Trebuie să ne gândim că ultimele lui mandate, la Mioveni şi la Craiova au fost foarte scurte. La Voluntari pare a fi mai Ok. Trebuie să schimbe ceva, pentru că el nu cred că joacă cu cinci fundaşi. Şi la Mioveni a schimbat din cinci fundaşi la 4-3-3.  4-3-3 este cel mai bun la echipe mici să te cureţi. La echipe mici ăsta te curăţă mai repede decât Ajax (n.r.- soluţie de curăţat geamuri). Cred că trebuie să scape echipa de la retrogradare, fără baraj. Avea nevoie de Voluntari, pentru că Voluntari i-a întins o mână. Dacă iar face contractele alea cum le face el, sigur va veni repede lângă noi, pentru că el crede că te respectă lumea dacă faci contractele astea. Nu te respectă nimeni. Trebuie să faci contracte corecte. Sper să salveze echipa şi să rămână până la finalul campionatului.

Mihai Stoica: Trebuie să bage două echipe sub ei, în afară de Dinamo şi Botoşani.

  • FC Voluntari este pe locul 14, cu 25 de puncte, la 9 puncte în faţa lui Dinamo, care este pe loc direct retrogradabil. 

Afla mai multe despre: fc voluntarisuperligăbasarab pandurunicolae dică 

viewscnt
Articole similare