Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică nu a avut milă de unul dintre antrenorii străini din Superligă: ”Românii sunt proşti”. Panduru ştie de ce tehnicianul nu poate fi demis: ”Are contract beton” | EXCLUSIV

Dică nu a avut milă de unul dintre antrenorii străini din Superligă: ”Românii sunt proşti”. Panduru ştie de ce tehnicianul nu poate fi demis: ”Are contract beton” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova are un început dezastruos de an. Oltenii au pierdut şi partida cu FCSB cu un categoric 0-3, după ce, în urmă cu câteva zile, Farul s-a impus pe "Oblemenco" cu 2-1. Trupa lui Ivaylo Petev a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie în toate competiţiile, iar postul său pe banca tehnică a alb-albaştrilor pare a fi în pericol.

Dică nu înţelege de ce Petev primeşte credit din partea conducerii: ”L-au adus să câştige cu FCSB, nu cu Voluntari”

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Nicolae Dică au analizat derby-ul din Bănie şi schimbările drastice făcute de Petev în primul ”11”, faţă de meciul cu Farul.

Dică a fost revoltat de faptul că bulgarul continuă să primească credit din partea lui Rotaru şi a susţinut că un antrenor român ar fi fost demis, dacă ar fi înregistrat o serie de rezultate negative asemănătoare cu cea a lui Petev.

Basarab Panduru nu s-a grăbit să dea un verdict în privinţa Universităţii Craiova. Cu toate acestea, expertul Orange Sport este de părere că Petev are o clauză serioasă de reziliere, motiv pentru care nu îi va fi uşor lui Mihai Rotaru să îl îndepărteze.

  • Nicolae Dică: Au schimat antrenorul, dar din păcate, jocul n-a crescut. De exemplu, sunt curios, dacă era un antrenor român, dacă Pandi avea un alt discurs, să spună că este prima etapă, că vine după pregătire... Păi, l-am adus pe Petev, pentru că antrenorii români sunt proşti şi nu pot să câştige. L-am adus pe Petev să îmi bată FCSB-ul, nu să o bată pe Voluntari sau pe Oţelul. De asta îl aduc, ca să le bată pe Rapid, pe CFR...
  • Basarab Panduru: Sunt sigur că îl vor da afară, dacă nu va avea rezultate. Sau poate şi-o fi tras un contract din ăla gras, lucru pe care antrenorii mici nu îl fac... Pentru că antrenorii români vin fără bani, sau nu pun clauze.
  • Dică: Sau fac ca mine: renunţă la clauze.
  • Panduru: Asta spun. Nu este OK. El îşi pune o clauză de 1.000.000 de euro, spre exemplu, şi atunci nu îl mai poţi da afară. Deci, dacă nu îl dă afară atât de uşor cum vă dă pe voi, înseamnă că are un contract beton. Atunci, nu mai punem ce face Petev, pentru că poate să nu facă nimic, pentru că are un contract beton. Este vina românului care acceptă să nu ia nimic când este dat afară.

Afla mai multe despre: dicapanduruivailo petev 

viewscnt
Articole similare