Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu vrea să îşi vândă ”perla” în străinătate, dar jucătorul nu exclude să rămână în România: ”De ce nu?” | EXCLUSIV

Adrian Mititelu vrea să îşi vândă ”perla” în străinătate, dar jucătorul nu exclude să rămână în România: ”De ce nu?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Juan Bauza, cel mai bine cotat jucător de la FCU Craiova 1948, are zilele numărate în Bănie, graţie prestaţiilor sale excelent. Transferat în vara anului 2022 de la Csikszereda, argentinianul este, fără dar şi poate, cel mai bun om al oltenilor şi în acest sezon, iar cifrele vorbesc de la sine: cinci goluri şi cinci pase decisive în 16 meciuri.

”Pepe” Bauza a dezvăluit că nu se gândeşte în acest moment să plece de la Craiova şi a declarat că nu ar spune nu unei oferte venite din partea unui club din Superligă, deşi Adrian Mititelu nu vrea nici în ruptul capului să îl vândă pe argentinian la o rivală din România.

”(n.r. despre un transfer în străinătate) Nu ştiu multe. Sunt foarte ataşat de FCU. În acest moment, mintea mea este aici. Dacă în viitor va veni o ofertă bună şi pentru mine şi pentru club, o vom analiza împreună şi vom lua cea mai bună decizie. Fotbalul este la fel peste tot în lume. Dacă vine o ofertă cu adevărat interesantă, nu contează ţara. (n.r. Ţi-ar plăcea să joci la altă echipă în România?) Da, da, da. De ce nu?”, a spus Bauza, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Juan Bauza, de neatins pentru echipele din România! Adrian Mititelu: ”E o chestiune de orgoliu”

”Am nişte propuneri, pe care încă nu le-am agreat. Eu am solicitat un preţ, mi s-a oferit un preţ diferit. Nu se pune problema să îl vând în România, că e o chestiune şi de orgoliu”, a spus Adrian Mititelu pentru Sport.ro, în urmă cu o săptămână.

În vârstă de 27 de ani, Bauza este cotat de Transfermarkt la 1.000.000 de euro.

 
 

Afla mai multe despre: adrian mititelufcu craiova 1948adrian mititelusuperligăbauza 

viewscnt
Articole similare