Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din subsolul clasamentului de care se teme Adrian Mititelu: ”În tur am avut noroc”

Echipa din subsolul clasamentului de care se teme Adrian Mititelu: ”În tur am avut noroc”

FC U Craiova

Comentarii

U Craiova - Dinamo se joacă vineri, de la ora 20:00, în direct, pe Orange Sport 1.

Mititelu, înainte de U Craiova - Dinamo

După meciul cu Rapid de sâmbătă seară, de pe Arena Naţională, Dinamo are o deplasarea foarte grea, în Bănie.

Adrian Mititelu, patronul Craiovei, a prefaţat duelul şi a vorbit la superlativ despre Dinamo şi este de părere că aceasta se va salva de la retrogradare.

”Foarte greu şi nu o spun de complezenţă, să zici că din respectă. Eu nu o văd o echipă retrogradată, cum o văd foarte mulţi. Eu cred că se va salva. Sper să nu arate asta la meciul cu noi. După meciul cu noi, cred că vor reuşi să obţină puncte pentru că e o echipă foarte grea.

Au o capacitate mare de efort, au o agresivitate foarte bună în joc. Într-adevăr, au jucători care sunt puţin copleşiţi de situaţia din clasament, dar o echipă care oricând poate să explodeze în rezultate. Uitaţi-vă câte meciuri au pierdut pe nedrept.

Chiar şi noi când i-am bătut la Bucureşti cu 1-0 am avut şi noroc cu ei. Baeten are patru galbene, Chiţu are patru galbene, van Durmen este accidentat, avem foarte multe piese importante care nu joacă. Sunt jucători foarte, foarte grei care lipsesc. Baeten şi Chiţu sunt jucători care, acasă, sunt letali!”, a spus Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon. Prima oară în campionat, când FCU Craiova a câştigat cu 1-0, iar apoi în Cupa României, tot pe Arena Naţională, scor 1-1.

Afla mai multe despre: dinamoadrian mititelufcu craiova 

viewscnt
Articole similare