Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am sunat să văd ce fel de antrenor e Petev. Am avut dreptate". Basarab Panduru a prevăzut tot ce se întâmplă la Universitatea Craiova | EXCLUSIV

"Am sunat să văd ce fel de antrenor e Petev. Am avut dreptate".  Basarab Panduru a prevăzut tot ce se întâmplă la Universitatea Craiova | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova este singura echipă din Superligă care nu a înregistrat nicio victorie în ultimele cinci etape. Oltenii au fost umiliţi de FCSB pe teren propriu, iar scaunul lui Ivaylo Petev se clatină din temelii.

Basarab Panduru nu este surprins de forma slabă a Craiovei: ”S-a întâmplat ceva”

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a declarat că, în momentul în care a aflat că Ivaylo Petev a semnat cu Universitatea Craiova, s-a informat referitor la parcursul bulgarului la fostele sale echipe. Pandi susţine că declinul Craiovei este conform aşteptărilor sale.

”Ţin minte, atunci când a venit Petev, că am făcut ce fac de obicei. Am sunat, am întrebat ce fel de antrenor este. <<Joacă cu fundaşii laterali foarte sus. La început o să iasă lucrurile, iar apoi o să se întâmple ceva>> Cam asta s-a întâmplat. Vine după o perioada destul de complicată.

Din nimic, au fost trei victorii consecutive. Când începe să cunoască, când merge în cantonament, nu mai câştigă nimic. Apoi a venit o perioadă de cinci meciuri fără victorie. S-au întâmplat lucrurile cam cum auzisem. Deodată s-a trezit că Farul a avut 6-7 situaţii de singur cu portarul, în sistemul pe care l-a gândit el.

Tot eu ţi-am zis la un moment dat că o să joace sus, până când o să dea de unul deştept care o să ştie cum să îl dejoace, cum a fost ”Regele” (n.r. Gică Hagi). Apoi, a avut un moment de panică şi a schimbat sistemul (n.r. la meciul cu FCSB)”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Universitatea Craiova este pe locul cinci în Superligă, cu 34 de puncte, la 16 lungimi distanţă de liderul FCSB. În următoarea etapă, oltenii vor juca un meci crucial în economia participării în play-off, în deplasare, contra lui Sepsi.

Afla mai multe despre: basarab panduruivaylo petevuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare