Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gol ciudat şi o bucurie nemaivăzută! Daniel Bîrligea şi-a explicat gestul: "Am rămas cu mâinile aşa". Replică voalată pentru Mandorlini

Gol ciudat şi o bucurie nemaivăzută! Daniel Bîrligea şi-a explicat gestul: "Am rămas cu mâinile aşa". Replică voalată pentru Mandorlini

CFR Cluj

Comentarii

Doi dintre titularii lui CFR Cluj, Daniel Bîrligea şi Panagiotis Tachtsidis, au tras concluziile lui debutul lui Adrian Mutu, în Gruia. S-a făcut şi prima comparaţie între Andrea Mandorlini şi "Briliant".

Bîrligea a spus de ce şi-a pus mâinile în cap după ce a marcat pentru CFR Cluj

CFR Cluj a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia ilfoveană FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 23-a. A fost debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a clujenilor, iar Bîrligea, Otele, Tachtsidis şi Michael au marcat pentru victoria fostei campioane. 

Daniel Bîrligea a deschis scorul printr-o execuţie ciudată. În minutul 36, atacantul central a vrut să trimită mingea în "buza" porţii, însă a reuşit să înscrie la colţul lung, iar la final a explicat de ce şi-a pus mâinile în cap după gol. 

”A fost ok în seara asta. Am vrut să câştigăm. Am dat tot pe teren. Am luat-o de la capăt. Meciul a fost ok. Ne dorim să câştigăm cât mai multe puncte.

(n.r. - faza golului) Voiam să fiu altruist cu colegul meu (n.r. - Otele). Da, a fost fracţiunea aia că am vrut să dau pasă şi nu am văzut că intră şi după am văzut că a intrat... Am rămas cu mâinile aşa. Ok, important e că a intrat. Important e că am dat şi după şi e ok. Suntem fericiţi şi eu, şi el. 

Ei au venit pregătiţi, cu temele făcute. E important că am reuşit să revenim.

Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci. La final, o să tragem linie şi o să vedem. Pentru mine, cel mai important e să gândeşti fiecare meci în parte", a declarat Daniel Bîrligea, după meciul câştigat de CFR Cluj

Tachtsidis: "Mutu e mai aproape de ideile tuturor"

Panagiotis Tachtsidis a spus că Adrian Mutu este apropiat de ce doresc fotbaliştii de la CFR Cluj, în comparaţie cu Andrea Mandorlini. 

"Am şi jucat împotriva lui, a adus o atmosferă foarte bună şi entuziasm. E mai aproape de ideile tuturor jucătorilor (n.r. faţă de Andrea Mandorlini).

A fost o săptămână foarte bună, s-a văzut şi pe teren că am fost motivaţi şi că am dat mai mult 100%. Sper să continuăm aşa şi să menţinem nivelul", a declarat Tachtsidis. 

Afla mai multe despre: daniel birligeatachtsidiscfr cluj voluntari 

viewscnt
Articole similare