Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Ce e aia, mă, lângă Dică? E sticlă de Ajax, de spălat geamurile, şi o sticlă de Mona". Hohote de râs în direct după prezentarea lui Nicolae Dică la FC Voluntari

VIDEO | "Ce e aia, mă, lângă Dică? E sticlă de Ajax, de spălat geamurile, şi o sticlă de Mona". Hohote de râs în direct după prezentarea lui Nicolae Dică la FC Voluntari

FC Voluntari

Comentarii

Nicolae Dică (43 de ani) este noul antrenor al lui FC Voluntari, cu care a semnat un contract pe un an şi jumătate.

Imaginea de la prezentarea lui Dică a fost ştearsă imediat

Fostul fotbalist ofensiv era liber de contract din august 2023, atunci când a plecat de pe banca lui FCU Craiova. Acum, el a prins un nou contract ca antrenor în Superliga, de această dată la FC Voluntari cu care se va lupta pentru evitarea retrogradării. 

Ultima dată când Dică s-a aflat în "zona roşie" CS Mioveni a retrogradat, deşi principalul a avut un start fulminant la echipa argeşeană. 

Prezentarea lui Nicolae Dică (43 de ani) la FC Voluntari i-a amuzat pe fanii ilfoveni. 

Pe masa unde Dică semna contractul se aflau mai multe sticle de detergenţi şi dezinfectanţi, pe jumătate goale. În spate era plasat un fotoliu de culoare crem, vizibil tocit şi cu urme de murdărie.

”E sticlă de Ajax, lângă Dică la semnătură. E incredibil, asta chiar n-am mai văzut-o, să bagi spălătura de geamuri la semnarea de contract, capsator, ai de toate!”, s-a amuzat Silviu Tudor Samuilă, în direct, la Orange Sport. 

  • FC Voluntari este pe locul 14, cu 25 de puncte, la 9 puncte în faţa lui Dinamo, care este pe loc direct retrogradabil. 

Dică va debuta pe banca lui FC Voluntari pe teren propriu, împotriva lui Hermannstadt. 

Video:

Comunicatul Voluntariului la semnarea contractului cu Nicolae Dică

”Bun venit , Nicolae Dică! Clubul FC Voluntari anunţă că a semnat un contract, pe o perioadă de 1 an si jumătate, cu antrenorul Nicolae Dică.

Nicolae Dică , cel mai bun jucător roman al anului 2006, şi multiplu campionul al României a evoluat în cariera sa la echipele FC Argeş, Steaua Bucureşti, Catania, Iraklis Salonic, CFR Cluj, Manisaspor, CS Mioveni şi FC Viitorul.

Ca tehnician , Nick este vicecampion al României cu FCSB şi a mai antrenat Romania U 23, CS Mioveni şi FC U Craiova 1948.

De asemenea, Nicolae Dica a fost antrenorul secund al primei reprezentative a Echipei Naţionale de fotbal în perioada 2019/2021.

Bun venit în familia FC Voluntari, Nick!”, a transmis FC Voluntari, pe Facebook.

Afla mai multe despre: nicolae dicăfc voluntariilie poenaru 

viewscnt
Articole similare