Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Valeriu Iftime şi-a găsit atacant! FC Botoşani transferă din America de Sud: "Bun venit!"

OFICIAL | Valeriu Iftime şi-a găsit atacant! FC Botoşani transferă din America de Sud: "Bun venit!"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a oficializat transferul atacantului argentinian Enzo Lopez (25 de ani).

Botoşănenii mută pe finalul perioadei de mercato în speranţa de a-şi întări lotul, cu scopul de a se salva de la retrogradate. Formaţia de pe ultima poziţie din Superliga a oficializat transferul fotbalistului argentinian în vârstă de 25 de ani, Enzo Lopez.

Valeriu Iftime transferă din Ecuador

Lopez semnează cu FC Botoşani după o experienţă la Deportivo Cuenca, o grupare din prima ligă din Ecuador, pentru care a disputat 26 de meciuri şi a marcat de patru ori.

"Bun venit, Enzo Lopez!

FC Botoşani a ajuns la o înţelegere cu atacantul de origine argentiniană, Enzo Lopez. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a jucat pana acum la Deportivo Cuenca, în Seria A din Ecuador, echipă pentru care a evoluat în 26 de partide şi a înscris de 4 ori.

Îi urăm mult succes în prima sa aventură în România şi sperăm să bucure suporterii botoşăneni cu cât mai multe reuşite." au anunţat cei de la FC Botoşani.

Botoşani va primi vizita celor de la Poli Iaşi în prima partidă a etapei cu numărul 24, într-un derby al Moldovei. Poli Iaşi este pe locul 13 în Superliga, loc de baraj, cu 26 de puncte, în timp ce FC Botoşani ocupă ultima poziţie din clasament, cu 15 puncte.

Botoşani nu este la primul transfer al unui atacant argentinian în această iarnă. Juan Cruz Kaprof a apucat deja să debuteze pentru FC Botoşani, în partida cu CFR Cluj.

 
 
 

Afla mai multe despre: fc botosanivaleriu iftimeenzo lopez 

viewscnt
Articole similare