Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona şi Tottenham, duel pe piaţa transferurilor pentru un suedez de 17 ani. Tânărul fotbalist a fost atras de un conaţional

Barcelona şi Tottenham, duel pe piaţa transferurilor pentru un suedez de 17 ani. Tânărul fotbalist a fost atras de un conaţional

Transferuri

Comentarii

Lucas Bergvall (17 ani), fotbalistul celor de la Djurgarden, formaţie din prima ligă suedeză, a atras interesul unor cluburi mari ale Europei în această iarnă.

Tânărul fotbalist suedez este aproape de o mutare pe finalul acestei perioade de transferuri. Barcelona şi Tottenham au rămas singurele echipe în cursa pentru tânărul mijlocaş.

Barcelona a fost în "pole-position" pentru transferul internaţionalului suedez, dar Tottenham a intrat pe fir şi încearcă să-l aducă pe Tottenham Hotspur Stadium.

Dejan Kulusevski, factor important pentru transferul lui Bergvall la Tottenham

Un factor care l-ar putea convinge pe Bergvall să ajungă în nordul Londrei este colegul său de la echipa naţională a Suediei, Dejan Kulusevski, extrema dreaptă a celor de la Tottenham.

Kulusevski a discutat cu Bergvall şi a încercat să-l convingă pe tânărul său conaţional să o aleagă pe Tottenham, conform Mundo Deportivo. Londonezii au fost prompţi şi au oferit deja suma cerută de Djurgarden, 8.5 milioane de euro, anunţă jurnalistul englez Dan Kilpatrick.

Bergvall a avut deja discuţii cu oficialii Barcelonei, dar şi cu oficialii clubului din Premier League. În cazul în care Bergvall va alege o echipă, acesta se va alătura echipei respective abia în vară, astfel, tânărul fotbalist are posibilitatea să-şi aleagă o echipă şi după finalizarea perioadei de transferuri din această iarnă.

Djurgarden s-a înţeles deja cu Barcelona, dar şi cu Tottenham, legat de suma de transfer pentru mutarea lui Bergvall. Bergvall a debutat deja pentru echipa naţională a Suediei, într-o partidă amicală cu Estonia, câştigată de scandinavi cu scorul de 2-1.

Afla mai multe despre: premier leaguetottenham hotspurbarcelonalucas bergvalldejan kulusevski 

viewscnt
Articole similare