Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Drăguşin a bifat 10 minute în victoria lui Tottenham cu Brentford! Liverpool a zdrobit-o pe Chelsea. City, victorie fără emoţii cu Burnley

VIDEO | Drăguşin a bifat 10 minute în victoria lui Tottenham cu Brentford! Liverpool a zdrobit-o pe Chelsea. City, victorie fără emoţii cu Burnley

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin a bifat al doilea meci în tricoul lui Tottenham. Londonezii au învins-o pe Brentford, scor 3-2, deşi la pauză au fost conduşi cu 0-1.

Tottenham 3-2 Brentford

”Albinele” au deschis scorul după un sfert de oră de joc prin Neal Maupey, care a profitat de o respingere neferitică a lui Vicario. Elevii lui Postecoglou au ieşit mult mai montaţi de la cabine, iar Udogie (48’), Johnson (49’) şi Richarlison (56’) au reuşit să răstoarne situaţie în decursul a doar şapte minute.

Ivan Toney a redus din diferenţă în minutul 67, iar Shandon Baptiste a ratat ocazia de a egala miraculos, în al treilea minut de prelungire.

Radu Drăguşin l-a înlocuit pe Janes Maddison în minutul 88 şi a debutat în faţa propriilor fani. A fost al doilea meci al românului pentru Tottenham, după partida cu Manchester United din urmă cu două săptămâni.

Manchester City 3-1 Burnley

În faţa propriilor fani, Manchester City nu i-a dat nicio şansă lui Burnley. ”Cetăţenii” au început meciul ca din tun, iar în minutul 22 scorul era deja 2-0, graţie dublei semnate de Julian Alvarez.

La prima acţiune a reprizei secunde, Rodi a majorat diferenţa la 3-0, din pasa lui Foden. Al Dakhil a redus din diferenţă pentru trupa lui Vincent Kompany în al treilea minut de prelungire, după o gafă a lui Ederson. 

”Cetăţenii” sunt pe locul doi, cu 46 de puncte, cinci mai puţine decât Liverpool, care are şi un meci în plus. De cealaltă parte, nou-promovata Bunrley este pe locul 19, cu doar 12 puncte, la şapte puncte de ”supravieţuire” şi simt serios fiorul retrogradării.

Liverpool - Chelsea 4-1

Considerată favorită înainte de startul meciului, Liverpool şi-a respectat statutului şi nu le-a lăsat nicio şansa oaspeţilor. Diogo Jota a punctat primul în minutul 23 după un assist de la Conor Bradley. Acelaşi Bradley a majorat diferenţa în minutul 39, iar Darwin Nunez a ratat un penalty în prelungirile primei reprize.

Szoboszlai a dus scorul la 3-0 în minutul 65, iar suspansul pe Anfield era consumat. Nkunku a redus din diferenţă pentru Chelsea în minutul 71, dar şansele oaspeţilor de a scoate ceva erau în continuare foarte mici. Pentru a elimina orice dramatism, Luis Diaz şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, în minutul 79, iar Liverpool continuă drumul spre titlu!

„Cormoranii” au 51 de puncte în 26 de etape, cu 5 mai multe decat Manchester City. „Cetăţenii” au însă un meci mai puţin desfăşurat.

 

 

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhammanchester city,  

viewscnt
Articole similare