Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Rotariu se desparte de FCSB, veţi încerca din nou?". Kopic, răspuns-fulger în conferinţa de presă, înainte de FCU Craiova - Dinamo

"Rotariu se desparte de FCSB, veţi încerca din nou?". Kopic, răspuns-fulger în conferinţa de presă, înainte de FCU Craiova - Dinamo
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a prefaţat meciul cu FCU Craiova 1948 şi a comentat pe scurt interdicţia la transferuri şi despărţirea lui Dorin Rotariu de FCSB.

Kopic a dat răspunsul fără să ezite despre sosirea lui Dorin Rotariu la Dinamo! Ce pregăteşte pentru meciul cu FCU Craiova

FCU Craiova 1948 - Dinamo Bucureşti se joacă vineri, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Înaintea partidei, Kopic a fost ferm în privinţa lui Dorin Rotariu, care reziliază contractul cu FCSB, conform anunţului făcut de MM Stoica. 

"Dorin Rotariu se desparte de FCSB, veţi încerca din nou?", a fost întrebarea la care Kopic a răspuns fără să ezite: "Nu!". Croatul nici măcar nu şi-a explicat decizia. 

Pe scurt a răspuns şi în privinţa interdiciţiei la transferuri cu care a fost penalizată Dinamo: "Am auzit despre asta, dar sper că se va rezolva problema". 

Dinamo este penultima în Superliga, în 16 puncte, în timp ce FCU Craiova este pe locul 11, cu 27 de puncte, iar Kopic pregăteşte meciul pe baza a lucrurilor pe care le-a văzut în analiza înfrângerii cu Rapid, scor 2-1. 

"După analiză, primele 45 de minute au fost foarte bune, am avut multe ocazii în careul advers, ofensiv am produs multe lucruri bune. Următoarele 20 de minute de minute au fost excelente, am controlat jocul, dar după reacţiile noastre n-au mai fost bune şi am plătit preţul greşelilor noastre. Nu am marcat din oportunităţile pe care le-am avut. 

Despre acest meci, atmosfera, energia jucătorilor sunt bune, jucătorii ştiu că au făcut şi lucruri bune la meciul trecut. Homawoo nu joacă din cauza cartonaşelor galbene, Neluţ Roşu e accidentat, De Moura nu poate juca din cauza accidentării şi va mai fi indisponibil pentru o perioadă. Toată lumea trebuie să-şi aştepte şansa, sunt 25 de jucători şi vedem ce jucători vor fructifica ocaziile pe care le au. Lucrăm şi la transferuri, dar e perioada de iarnă şi nu e uşor să găseşti jucători, ca să acoperim tot ce avem nevoie", a mai spus Kopic, înaintea partidei din Superliga cu FCU Craiova 1948. 

Afla mai multe despre: kopic dinamofcu craiova dinamodorin rotariuinterdictie transferuri dinamo 

viewscnt
Articole similare