Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Cătălin Vulturar dă Italia pentru Rapid! Pe câţi ani a semnat fostul căpitan de la Lecce Primavera

OFICIAL | Cătălin Vulturar dă Italia pentru Rapid! Pe câţi ani a semnat fostul căpitan de la Lecce Primavera

Rapid

Comentarii

Cătălin Vulturar este noul jucător al celor de la Rapid. Mijlocaşul român venit de la Lecce Primavera a fost prezentat oficial în tricoul noii sale echipe.

Campion al Italiei la tineret alături de Lecce în sezonul trecut, Vulturar părăseşte Italia şi se întoarce în România, la Rapid. Internaţionalul român de tineret a fost cumpărat de Rapid pentru suma de 700.000 de euro. În acest sezon, Vulturar a bifat 18 prezenţe în Primavera 1 pentru Lecce, a marcat de două ori şi a pasat decisiv de trei ori.

"Cătălin Vulturar este noul jucător al Rapidului!  Căpitanul campioanei Primavera, Lecce, a semnat cu noi până în 2028." au anunţat cei de la Rapid Bucureşti, pe reţelele de socializare. 

"Venirea mea la Rapid o consider un pas important în carieră. Ştiu ca Rapid este un club legendar şi mă bucur că voi face parte din acest proiect. Vin cu inima deschisă, decis să dau totul pentru noua mea casă, Giuleşti", a declarat Vulturar, pentru sursa citată mai sus.

În această iarnă, Rapid a mai transferat cinci jucători. Damjan Djokovic, Borisav Burmaz, Florent Hasani, Ermal Krasniqi şi Marian Aioani sunt restul transferurilor realizate de giuleşteni în această perioadă de "mercato".

Lista de achiziţii a giuleştenilor din această iarnă

Giuleştenii se orientează şi către transferul slovacului Jakub Hromada, fotbalistul celor de la Slavia Praga şi dublu campion al Cehiei alături de formaţia prezentă în grupele UEFA Europa League.

În următorul meci, Rapid primeşte vizita celor de la Oţelul Galaţi, într-un meci al etapei cu numărul 24, sâmbătă, de la ora 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi în format LIVE VIDEO, pe site-ul Orangesport.ro

Afla mai multe despre: rapidcatalin vulturarlecceprimaveraitaliasuperliga 

viewscnt
Articole similare