Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul fotbalist transferat de Rapid a ajuns în România! "Fanii sunt cei mai frumoşi din ţară. Am refuzat FCSB cu mulţi ani în urmă, eram un copil"

Ultimul fotbalist transferat de Rapid a ajuns în România! "Fanii sunt cei mai frumoşi din ţară. Am refuzat FCSB cu mulţi ani în urmă, eram un copil"

Rapid

Comentarii

Cătălin Vulturar (19 ani) va fi prezentat în curând de Rapid. Mijlocaşul central român a plecat din Italia după trei ani şi jumătate, iar la revenirea în ţară a oferit primele declaraţii.

Cătălin Vulturar, ultimul transfer făcut de Rapid: "Mă bucur foarte mult"

După Damjan Djokovic, Florent Hasani, Marian Aioani, Borisav Burmaz şi Ermal Krasniqi, Rapid a bifat încă un transfer. Căpitanul de la Primavera al lui Lecce, Cătălin Vulturar, a ajuns în România şi a vorbit pe aeroport cu reporterii.

În vârstă de 19 ani şi măsurând 1.81 m, internaţionalul U21 a câştigat Primavera la finalul sezonului 2022-2023, după trei ani petrecuţi în Italia. 

Cătălin Vulturar este născut în Arad şi a fost format de UTA, care l-a propulsat la tineretul lui Lecce. 

"Mă bucur foarte mult că am această oportunitate şi vin la Rapid cu gândul de a face performanţă şi de a câştiga cât mai multe trofee. Sincer, eu nu ştiu altă echipă interesată în afară de Rapid. Dânşii s-au convins şi le mulţumesc foarte mult. 

Da, a fost greu să las Italia, pentru că am legat multe prietenii, dar este următorul pas făcut în cariera mea şi le mulţumesc. Cred că am avut multe de învăţat în aceşti trei ani şi jumătate. Cel mai mult m-am dezvoltat pe parte tactică, dar şi pe plan personal, pentru că acolo voiau să fim oameni, în primul rând, apoi fotbalişti. 

(n.r. - s-a vehiculat şi varianta unui împrumut) Eu am semnat cu Rapid. Îmi doresc să fac paci mici, să-mi fac treaba la Rapid şi să avem performanţe excelente. Colegii de la Lecce erau supăraţi, dar fericiţi pentru mine. Mi-au transmis mult succes. Rămâne să învăţ imnul Rapidului", a declarat Cătălin Vulturar, după ce s-a înţeles cu Rapid. 

Cătălin Vulturar a refuzat FCSB şi a ajuns la Rapid în cele din urmă

Noul fotbalist al Rapidului a vorbit şi despre propunerea venită dinspre FCSB şi a dat un verdict în privinţa celor mai frumoşi fani din România. 

"(n.r. - Ai refuzat oferta FCSB şi ai semnat cu Rapid) Asta a fost cu mulţi ani în urmă, eram un copil şi mai aveam de crescut până să pot pleca de acasă. Da, suntem aproape acolo şi cred că ne jucăm cărţile pentru campionat. După mine, fanii Rapidului sunt cei mai frumoşi din ţară", a adăugat Cătălin Vulturar, înainte de a fi prezentat oficial la Rapid

De asemenea, Rapid ar urma să aducă şi un fotbalist cu minute la EURO 2020

Afla mai multe despre: catalin vulturarcatalin vulturar rapidtransferuri rapid 

viewscnt
Articole similare