Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham a dat lovitura! Londonezii l-au convins pe fotbalistul dorit insistent de Barcelona şi Bayern Munchen

Tottenham a dat lovitura! Londonezii l-au convins pe fotbalistul dorit insistent de Barcelona şi Bayern Munchen

Premier League

Comentarii

Tottenham Hotspur a bătut palma cu Lucas Bergvall, fotbalistul suedez în vârstă de 17 ani dorit de mai multe echipe mari ale Europei în această iarnă.

Londonezii au reuşit să-l convingă pe tânărul internaţional suedez după ce acesta era pe cale să semneze cu FC Barcelona.

Suedezul s-a reorientat după o serie de discuţii cu oficialii lui Spurs, şi totodată, cu unul dintre colegii săi de la naţionala Suediei, Dejan Kulusevski. Kulusevski a participat la discuţiile dintre oficialii clubului şi tabăra fotbalistului de 17 ani.

Peste 10.000.000 de euro au plătit cei de la Tottenham celor de la Djurgarden pentru transferul noii speranţe a fotbalului din Suedia. Suedezul se va alătura grupării din nordul Londrei în vara acestui an şi va petrece a doua jumătate a actualului sezon la Djurgarden. Bergvall va efectua vizita medicală vineri.

Transfer pe ultima sută de metri realizat de Tottenham

Oficialii celor de la Barcelona s-au înţeles cu suedezii de la Djurgarden, dar Tottenham a intervenit pe ultima sută de metri şi l-a convins pe Bergvall să semneze cu gruparea la care joacă Radu Drăguşin.

  • 5.000.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului cu o prezenţă în echipa naţională a Suediei, conform transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: premier leaguetottenham hotspurbarcelonabayern munchenlucas bergvalldejan kulusevski 

viewscnt
Articole similare