Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata! Andrea Compagno a ales echipa cu care va semna. Câţi bani va încasa Gigi Becali pentru transfer

E gata! Andrea Compagno a ales echipa cu care va semna. Câţi bani va încasa Gigi Becali pentru transfer

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno a ales echipa cu care va semna, în această iarnă. Atacantul italian a refuzat o plecare în Turcia, în favoarea unui transfer în China.

Atacantul italian al celor de la FCSB este istorie pentru Gigi Becali. Telenovela transferului fotbalistului "exilat" de patronul celor de la FCSB a ajuns la final.

Andrea Compagno, istorie la FCSB

Andrea Compagno a ales să o părăsească pe FCSB şi a semnat cu formaţia din prima ligă chineză, Tianjin Jinmen, (fosta Tianjin Teda), anunţă Fanatik. Mutarea a fost intermediată de impresarul Florin Vulturar, iar patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, va încasa 150.000 din acest transfer.

Gigi Becali a reuşit să recupereze doar 10% din investiţia sa făcută în vara anului 2022. Compagno era cumpărat de FCSB la acea vreme, de la FC U Craiova 1948 cu 1.500.000 de euro.

Compagno a refuzat un transfer în Turcia, mutare care i-ar fi adus liderului din Superliga o sumă de transfer mai consistentă, pentru o experienţă în China. Salariul prezentat de chinezi a fost superior faţă de cel din Turcia, astfel, Compagno nu a stat pe gânduri şi a încercat forţarea transferului său în China.

Un an şi jumătate a petrecut Andrea Compagno la FCSB, al doilea club din România bifat de italian, după ce FC U Craiova 1948 l-a adus din campionatul din San Marino, de la Tre Fiori, în 2020.

Golgheter al echipei în sezonul trecut, Compagno a fost trecut pe lista neagră a patronului de la FCSB, pentru prestaţiile sub aşteptări din acest sezon. Latifundiarul din Pipera a evidenţiat randamentul echipei din punct de vedere ofensiv în ultimele etape, fără Compagno, şi a decis să scape de italian.

"Au dat chinezii 100 de mii de euro şi am mai primit o ofertă din Turcia de 450 de mii de euro. Şi el mi-a zis că vrea să plece în China. Am trimis în China, contraofertă de 200 de mii de euro. Când a auzit el, a spus că nu mai pleacă.

Bine, să nu mai plece şi să vină la antrenamente de mâine. Ei spun că în vară termină contractul. Ei nu ştiu că dacă eu îmi pun ambiţia, activez al doilea contract şi îl ţin pe bară. Pun al doilea contract şi să vadă atunci cum e", a declarat Gigi Becali, pentru Orange Sport.

(S-a schimbat ceva în cazul lui Andrea Compagno?) Absolut nimic. S-a antrenat cu echipa. Nu vrea să meargă în Turcia. În China mai e deschisă fereastra, până la finalul lunii. E vorba despre bani, îţi dai seama. Când îţi ia mai mult timp să numeri banii şi distanţa o parcurgi mai uşor. Eu cred că va pleca", a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrea compagnogigi becalichinatianjin tigersfcsb 

viewscnt
Articole similare