Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu vrea să-şi ia revanşa în faţa rivalilor din oraş în finala Cupei României: "Calitatea individuală e mai bună la noi" | EXCLUSIV

Adrian Mititelu vrea să-şi ia revanşa în faţa rivalilor din oraş în finala Cupei României: "Calitatea individuală e mai bună la noi" | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu şi-a numit adversarul ideal din finala Cupei României, în cazul în care echipa antrenată de Giovanni Costantino va ajunge în ultimul act al competiţiei.

Finanţatorul celor de la FC U Craiova 1948 vrea revanşa în faţa rivalilor din oraş, după seria de dueluri din Superliga, din ultimele trei sezoane. Echipa lui Adrian Mititelu s-a impus o singură dată în faţa rivalilor din Craiova. Pe data de 3 decembrie 2022, FC U Craiova 1948, antrenată la acea vreme de Nicolo Napoli, s-a impus cu scorul de 2-0.

În unica partidă a acestui sezon, cele două formaţii din Craiova au remizat, scor 1-1. Mititelu consideră că lotul său este peste cel al echipei lui Mihai Rotaru. 

Adrian Mititelu: "Cred că avem un lot mai bun decât al lor"

"Mi-aş dori o finală de Cupa României cu ei (n.r. - cu Universitatea Craiova), chiar cu cealaltă echipă din Craiova, de ce nu?! Sunt subiectiv, dar cred că avem un lot mai bun decât al lor. 

Au fost la un pas să ia titlul în pandemie, dar calitatea individuală cred că e mai bună la noi. Şi când am pierdut în faţa lor cu 2-0 am jucat mai bine decât ei, aşa cred eu", a declarat Adrian Mititelu, pentru Orange Sport.

În sferturile de finală a Cupei României, FC U Craiova va juca cu FC Voluntari, echipă preluată de curând de Nicolae Dică, fostul antrenor al oltenilor.

Universitatea Craiova joacă cu Oţelul Galaţi, iar în celelalte două sferturi de finală, Corvinul Hunedoara o întâlneşte pe CFR Cluj, în timp ce Universitatea Cluj va juca împotriva celor de la FC Hermannstadt.

În campionat, Universitatea Craiova ocupă locul patru, cu 37 de puncte, în timp ce FC U Craiova 1948 se află pe locul 10, cu 30 de puncte.

 

Afla mai multe despre: adrian mititelufc u craiovafc u craiova 1948universitatea craiovacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare