Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevăratul motiv pentru care Ianis Stoica ar fi ”fugit” de la U Cluj. MM Stoica: ”Dacă e aşa, înseamnă că are o problemă” | EXCLUSIV

Adevăratul motiv pentru care Ianis Stoica ar fi ”fugit” de la U Cluj. MM Stoica: ”Dacă e aşa, înseamnă că are o problemă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Ianis Stoica (21 de ani) a ţinut ”prima pagină” a publicaţiilor de sport din România, în ultimele săptămâni, prin deciziile sale total neaşteptate.

Ianis Stoica era împrumutat la Universitatea Cluj, de la FCSB, până în vara lui 2024, însă s-ar supărat foarte tare pe conducerea ardelenilor şi le-a transmis că vrea să plece.

  • În acelaşi timp, israelienii de la Hapoel Beer Sheva ar fi vrut să-l transfere pe jucătorul de la FCSB.

Clujenii nu au fost de acord cu cererea jucătorului, însă acesta s-a întors la baza din Berceni a celor de la FCSB, ”pe nepusă masă”.

FCSB, obligată să-l cedeze gratis pe Ianis Stoica

Pentru că întreruperea împrumutului a fost una prematură, Universitatea Cluj a început ”să bată cu pumnul în masă”. Studenţii i-au anunţat pe cei de la FCSB că, dacă jucătorul va fi vândut la o altă echipă, pe bani, după ce împrumutul a fost anulat forţat, clubul roş-albastru va fi bun de plată.

Pusă în faţa acestei situaţii, FCSB a fost obligată să-l cedeze pe Ianis Stoica, gratis, la FC Hermannstadt.

Concurenţa l-a speriat pe Ianis Stoica?

Decizia nu a fost una foarte grea, deoarece şefii de la FCSB începuseră să-şi piardă încrederea în faptul că Ianis Stoica îşi va mai atinge vreodată potenţialul imens anunţat.

Prezent în studioul Orange Sport, preşedintele CA de la FCSB, Mihai Stoica, a auzit că Ianis Stoica nu a mai vrut să continue la U Cluj şi de frica concurenţei, ceea ce ar reprezenta o mare problemă pentru atacant.

Am o explicaţie, dar nu pot să... Aveam mare încredere în el. Câteodată mai ieşi şi ca să dai curaj unui jucător, nu neapărat să gândeşti asta. Da, avea nişte calităţi de golgheter, extraordinare. Doar că trebuie să fie dublate de alte calităţi pe care, din păcate, le are, nu le are, nu ştiu. Nu am mai lucrat în ultima vreme cu el.

Din câte înţeleg, neoficial, că n-am vorbit cu el, a fost foarte deranjat de faptul că U Cluj l-a împrumutat pe Ştefan Pănoiu, de la Rapid. Dacă e aşa, înseamnă că are o problemă. Poate nu e aşa, dar eu spun ce se vorbeşte.

Da, a fost un interes de la Beer Sheva, dar noi nu puteam să vorbim cu Beer Sheva, din moment ce el era la U Cluj, împrumutat până în vară, iar noi nu aveam nicio clauză prin care jucătorul să se întoarcă la clubul. Da, am renunţat definitiv la el.

Nu pot să judec un jucător care nu mai este al nostru, nici să critic. Sper, pentru el, că a făcut o alegere bună”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: stefan panoiuianis stoicamihai stoica 

viewscnt
Articole similare