Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu se laudă că poate transfera de la FCSB un fotbalist important: „Jumătate de oră la discuţii cu el şi îl convingeam să vină”

Adrian Mititelu se laudă că poate transfera de la FCSB un fotbalist important: „Jumătate de oră la discuţii cu el şi îl convingeam să vină”

Fotbal

Comentarii

Adrian Mititelu e convins că l-ar fi putut readuce pe Andrea Compagno la FCU Craiova de la FCSB.

Adrian Mititelu, sigur că l-ar fi putut convinge pe fotbalistul de la FCSB să vină la FCU Craiova

Patronul oltenilor recunoaşte că salariul foarte mare avut de Compagno la FCSB ar fi fost un impediment, dar, dacă ar fi stat de vorbă mai serios cu atacantul italian, e convins că l-ar fi putut readuce la Craiova.

Se ştie de mai mult timp că Andrea Compagno nu mai este dorit de Gigi Becali la FCSB, astfel că numele italianului a fost vehiculat la mai multe echipe, inclusiv Dinamo sau Rapid. Iată că şi FCU Craiova s-ar fi putut afla pe această listă de variante pentru atacant, dar Mititelu preferă să aibă încredere în jucătorii săi tineri.

„Compagno înapoi la Craiova? Am mai spus-o. Am făcut nişte săpături şi am aflat că Compagno nu vrea să se întoarcă la FCU, că salarii şi că astea. Îl am pe Blănuţă, îl am pe Ibrahim, are 21 de ani şi nu poate juca.

Dacă vine Compagno, pe Blănuţă trebuie să-l scot din echipă şi e şi U21. Dacă stăteam jumătate de oră cu el la discuţii, cu Compagno, îl convingeam să vină, dar îl am pe Blănuţă şi în jumătate de an el va fi foarte bun.

Am luat 1.5 milioane pentru el şi nu puteam refuza, că aveam nevoie de bani. Nici nu mă aşteptam să-l dau, că a fost o chestiune rapidă”, a declarat Adrian Mititelu în direct la Orange Sport.

Afla mai multe despre: adrian mititeluandrea compagnofcsbfcu craiova 

viewscnt
Articole similare