Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Crezi în varianta Lucescu-Ţiriac la Dinamo?”. Răspunsul sincer al rivalilor din Superligă | EXCLUSIV

„Crezi în varianta Lucescu-Ţiriac la Dinamo?”. Răspunsul sincer al rivalilor din Superligă | EXCLUSIV
Comentarii

Mircea Lucescu a fost prezent la baza de antrenament a celor de la Dinamo.

Alianţa Lucescu-Ţiriac la Dinamo, analizată de rivali

Acolo, „Il Luce” i-a salutat pe fotbaliştii lui Dinamo şi a stat cu ei de vorbă. Această vizită vine după mai multe zvonuri conform cărora Mircea Lucescu şi Ion Ţiriac ar putea forma o alianţă pentru a investi la clubul din Ştefan cel Mare.

Chiar şi Gigi Becali a vorbit despre această posibilitate şi a recunoscut că un asemenea cuplu ar putea domina fotbalul românesc. Totuşi, MM Stoica este sceptic în privinţa unei veniri a lui Mircea Lucescu la Dinamo.

„(Lucescu şi Ţiriac la Dinamo?) Eu nu cred deloc. Implicare financiară, nu? Păi, tocmai. O să pună bani Ţiriac şi Lucescu la Dinamo? Nu cred. Ţiriac putea să pună de foarte multe ori până acum. Eu nu cred că vine Lucescu. Poftim! Atunci nu va pune bani nici Ţiriac”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Mircea Lucescu a recunoscut că a discutat cu Ion Ţiriac

"Am avut o întâlnire şi am discutat. Vom vedea, ne gândim. Suntem doi oameni care se respectă extraordinar şi îi leagă aşa o istorie de cel puţin 55-60 de ani, de când am început să-l urmăresc pe el, el pe noi. 

Chiar dacă nu apare la meciuri, venea la meciurile noastre peste tot şi pe urmă pleca. Este foarte ataşat de culorile echipei naţionale.

Prin acest proiect, Ţiriac şi Lucescu şi-ar dori să regăsească valorile care i-au făcut mari în sport. Şi pe unul, şi pe altul ne-a interesat evoluţia sportului românesc. Încercăm să ne dăm seama din nou de ce... Talentul e acelaşi, nu s-a întâmplat nimic. Suntem construiţi pentru a face sport" spunea Mircea Lucescu, la sfârşitul lunii ianuarie.

Afla mai multe despre: dinamomircea lucescuion tiriac 

viewscnt
Articole similare