Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scenariul incredibil prin care Mihai Rotaru se retrage de la Universitatea Craiova! Adrian Mititelu uimeşte: "A vrut să-i cumpăr echipa" | EXCLUSIV

Scenariul incredibil prin care Mihai Rotaru se retrage de la Universitatea Craiova! Adrian Mititelu uimeşte: "A vrut să-i cumpăr echipa" | EXCLUSIV
Comentarii

Patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a lansat un scenariu uluitor în privinţa retragerii lui Mihai Rotaru din fruntea Universităţii Craiova, iar fuziunea ar fi fost momentul oportun.

Adrian Mititelu a lansat scenariul prin care Mihai Rotaru se retrage de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a susţinut că figureză cu o creanţă de aproape 20 de milioane de euro la Universitatea Craiova, iar dacă ar cere suma ar însemna falimentul clubului din care încă încearcă să obţină profit. De altfel, el nu s-a ascuns şi a spus în mai multe rânduri că e dispus să renunţe la clubul din Bănie, dacă ar găsi investitorii potriviţi.

În contextul fuziunii comentate de Olguţa Vasilescu, Adrian Mititelu a lansat un scenariu de necrezut. Fuziunea dintre FCU Craiova 1948 şi Universitatea Craiova ar fi doar pretextul lui Mihai Rotaru pentru a se retrage din fotbal. 

Mai mult, Mititelu a spus că i-a refuzat lui Rotaru cererea de fuziune, iar pentru Universitatea Craiova s-ar căuta doar anumiţi investitori, care să preia din acţiuni. 

"Normal că nu e posibilă fuziunea. A dezminţit şi Rotaru, de la el a plecat discuţia asta. El ştie opinia noastră, că noi l-am refuzat pe el. 

Vezi, Doamne, era el interesat de o asociere cu noi. Nu! El voia să scape, acum nu ştiu dacă mai vrea, de echipa pe care o are şi această propunere era o modalitate de a scăpa de echipă. A şi declarat, e vrăjeala lui că el caută acţionari. Ştiţi cum caută acţionar prin Craiova? Caută acţionari printre oameni cu afaceri directe din bani publici, le dă 5% şi îi bagă acolo direct sau indirect. Totul este o farsă!", a declarat Adrian Mititelu, la Orange Sport. 

Adrian Mititelu, despre Mihai Rotaru: "El a vrut ca eu să-i cumpăr echipa"

Patronul lui FC U Craiova a continuat prin a spune că Mihai Rotaru i-a făcut o ofertă pentru echipa Universităţii Craiova. 

"El a vrut ca eu să-i cumpăr echipa, că această fuziune de fapt mă costa bani, nu făcea el fuziune pe gratis. N-au reuşit acum tot ei că nu vor ei. 

Nu mă interesează, că eu am drumul meu. E o mare problemă în oraş că au suporteri mai mulţi. Vă spun că avem exemple de oameni care nu vor să fie văzuţi la stadion ca să nu fie daţi afară de la serviciu. E şi situaţia că joacă în play-off, eu n-am reuşit să ajung în această competiţie restrânsă, au sponsori cu legături din bani publici. Cu mine nu vor să se asocieze că nu vor să fie contra curentului, dar ei n-au ce am eu, baza mea, că ajungi acolo şi zici că eşti într-o ţară din UE", mai spus Adrian Mititelu, pentru Orange Sport. 

În clasamentul Superligii, Universitatea Craiova este pe locul al patrulea, cu 37 de puncte, în timp ce FCU Craiova este pe 10, cu 30 de puncte. 

Afla mai multe despre: mihai rotarumihai rotaru retragere universitatea craiovaadrian mititelu fcu craiovafuziune universitatea craiova fcu craiova 

viewscnt
Articole similare