Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Porumboiu, atac la singurul arbitru român care va merge la EURO: „Pe ăsta nici în prima ligă nu l-aş ţine” | EXCLUSIV

Adrian Porumboiu, atac la singurul arbitru român care va merge la EURO: „Pe ăsta nici în prima ligă nu l-aş ţine” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Porumboiu l-a criticat foarte dur pe Istvan Kovacs, singurul arbitru central român care va participa la EURO 2024.

Istvan Kovacs, desfiinţat de Adrian Porumboiu

Fostul mare arbitru a preferat să nu comenteze deciziile greşite luate de Kovacs în duelul dintre Sepsi şi Universitatea Craiova. Motivul? Adrian Porumboiu nu se uită la meciurile arbitrate de „centralul” din Carei, indiferent că este vorba de Superligă sau UEFA Champions League.

Porumboiu îl acuză pe Kovacs de foarte multe nereguli, dar este sigur că e foarte bine protejat de Vassaras.

„N-am văzut meciul dintre Sepsi şi Craiova, aveam şi alte treburi. Dar eu nu mă uit la Istvan Kovacs, indiferent de nivelul la care arbitrează. Eu ştiu ce a făcut înainte, multe chestiuni ştiu, deci mă aştept la orice de la el. Locul la EURO era al lui Haţegan, nu al lui Kovacs. Eu pe Istvan Kovacs nu l-as ţine nici măcar în prima ligă. 

Dar nu pot să îl înjur pe Vassaras pentru că politica asta a lui avantajează arbitrii români. Probabil nu e refăcut complet Haţegan”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Orange Sport.

Attila Hadnagy, complet dezamăgit de prestaţia lui Istvan Kovacs după Sepsi - Universitatea Craiova 1-3

„A fost total în afara meciului domnul Kovacs! A avut nişte greşeli impardonabile. Asta am vorbit şi cu antrenorul. Dacă ăsta e cel mai bun arbitru al nostru, atunci care e cel mai slab? În prima repriză trebuie să dea al doilea galben pentru Silva. Apoi dă penalty la Markovic când a fost fault în atac, iar el era la 5 metri de fază. Este penibil! Apoi nici măcar nu îi dă cartonaş galben lui Markovic pentru simulare.

A fost fault şi la Debeljuh. Dacă îi dădea al doilea cartonaş galben lui Silva, cred că vorbeam de alt scor. E foarte arogant Kovacs. Jucătorii străini care au venit acum la echipă mi-au zis că este foarte arogant. S-au dus la el să vorbească, iar domnul Kovacs le spunea 'Plecaţi de aici!'

Meciul noi l-am pierdut şi felicit echipa Universitatea Craiova. A profitat de greşelile noastre, dar înfrângerea a fost cauzată în mare parte şi de domnul Kovacs. După meci m-am dus la el şi i-am spus 'Nu te supăra, Istvan, dar ai greşit flagrant la 10 faze!' El mi-a zis 'poate am greşit la 1-2 faze, am să ma uit!'

Toţi conducătorii, nu doar noi, au probleme cu el pentru că este foarte arogant. Ăsta e cel mai bun arbitru al nostru? Greşeşte enorm şi va fi lăsat să arbitreze în continuare.

Avem un mare semn de întrebare dacă e cel mai bun arbitru. Ne-a executat şi poate să stea liniştit acum. Dacă vede meciul ăsta Vassaras, atunci poate o să-i dea şi lui 1-2 etape de suspendare”, a declarat Attila Hadnagy la Orange Sport.

Afla mai multe despre: adrian porumboiuistvan kovacseuro 

viewscnt
Articole similare