Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Plecaţi de aici, asta le zicea fotbaliştilor noştri”. Hadnagy a izbucnit la adresa lui Kovacs şi l-a dat de gol: „Ai greşit la 10 faze! A spus că a greşit la una, două”

„Plecaţi de aici, asta le zicea fotbaliştilor noştri”. Hadnagy a izbucnit la adresa lui Kovacs şi l-a dat de gol: „Ai greşit la 10 faze! A spus că a greşit la una, două”
Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat pe terenul celor de la Sepsi, scor 3-1, în Superliga României.

Attila Hadnagy, complet dezamăgit de prestaţia lui Istvan Kovacs după Sepsi - Universitatea Craiova 1-3

Meciul a fost umbrit de greşelile de arbitraj ale lui Istvan Kovacs, nimeni altul decât cel mai mare arbitru al României în prezent. În direct la Orange Sport, Attila Hadnagy, oficialul celor de la Sepsi, a luat atitudine şi l-a desfiinţat pe „centralul” meciului.

O fază controversată amintită de Hadnagy este cea din prelungirile primei reprize, când Raul Silva face un fault în urma căruia putea fi sancţionat cu al doilea ”galben”.

De asemenea, în minutul 53, Istvan Kovacs dictează penalty pentru Craiova, deşi Markovic îl calcă pe Ciobotariu pe gheată. Faza este întoarsă de VAR, care îl cheamă pe ”central” să o revadă la monitorul TV de la margine.

„A fost total în afara meciului domnul Kovacs! A avut nişte greşeli impardonabile. Asta am vorbit şi cu antrenorul. Dacă ăsta e cel mai bun arbitru al nostru, atunci care e cel mai slab? În prima repriză trebuie să dea al doilea galben pentru Silva. Apoi dă penalty la Markovic când a fost fault în atac, iar el era la 5 metri de fază. Este penibil! Apoi nici măcar nu îi dă cartonaş galben lui Markovic pentru simulare.

A fost fault şi la Debeljuh. Dacă îi dădea al doilea cartonaş galben lui Silva, cred că vorbeam de alt scor. E foarte arogant Kovacs. Jucătorii străini care au venit acum la echipă mi-au zis că este foarte arogant. S-au dus la el să vorbească, iar domnul Kovacs le spunea 'Plecaţi de aici!'

Meciul noi l-am pierdut şi felicit echipa Universitatea Craiova. A profitat de greşelile noastre, dar înfrângerea a fost cauzată în mare parte şi de domnul Kovacs. După meci m-am dus la el şi i-am spus 'Nu te supăra, Istvan, dar ai greşit flagrant la 10 faze!' El mi-a zis 'poate am greşit la 1-2 faze, am să ma uit!'

Toţi conducătorii, nu doar noi, au probleme cu el pentru că este foarte arogant. Ăsta e cel mai bun arbitru al nostru? Greşeşte enorm şi va fi lăsat să arbitreze în continuare.

Avem un mare semn de întrebare dacă e cel mai bun arbitru. Ne-a executat şi poate să stea liniştit acum. Dacă vede meciul ăsta Vassaras, atunci poate o să-i dea şi lui 1-2 etape de suspendare”, a declarat Attila Hadnagy la Orange Sport.

Afla mai multe despre: attila hadnagyistvan kovacssepsiuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare