Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mazilu, titular pentru Vitesse în meciul de Cupă! După câte minute a fost scos de pe teren românul

Adrian Mazilu, titular pentru Vitesse în meciul de Cupă! După câte minute a fost scos de pe teren românul

Stranieri

Comentarii

Adrian Mazilu a fost titular pentru Vitesse în duelul cu Cambuur, scor 1-3, din sferturile de finală ale Cupei Olandei.

Adrian Mazilu, titular la Vitesse, dar schimbat imediat după pauză

Fotbalistul român a fost titularizat în flancul drept, dar nu a reuşit să înscrie sau să ofere o pasă de gol. Este al doilea meci în tricoul olandezilor după ce a bifat şi în campionat câteva minute în luna ianuarie. Totuşi, după doar 45 de minute, antrenorul a decis să-l scoată din teren pe fostul jucător de la Farul.

Imeidat după pauză, Amine Boutrah a fost cel care l-a înlocuit pe tânărul fotbalist român, iar mutarea a fost una reuşită. Boutrah a dat pasa de gol la golul înscris de Vitesse, prin Hadj Moussa.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru Cambuur, formaţie din liga a doua olandeză.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Adrian Mazilu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

”E timid şi nu vorbeşte bine engleza”. Primele explicaţii din spatele cedării lui Adrian Mazilu de către Brighton

Adrian Mazilu (18 ani) a ajuns în Premier League, la Brighton & Hove Albion, iar ulterior s-a alăturat echipei olandeze Vitesse Arnhem sub formă de împrumut pentru restul sezonului.

"Există o mare diferenţă între Premier League şi campionatul României. Mazilu e un tânăr jucător talentat, însă are nevoie de un pas intermediar. Trebuie să se imbunătăţeasă din anumite puncte puncte de vedere, cum ar fi piciorul drept sau latura fizică. E tânăr, e născut în 2005, trebuie să îmbunătăţească totul.

Mazilu e un jucător timid. Înţelege limba engleză, însă nu o vorbeşte bine. O poate învăţa în două-trei luni. Are nevoie de timp pentru a se adapta şi a străluci.

A intrat în academia noastră la vârsta de 6 ani şi a jucat doar la clubul nostru, apoi a avut doi ani la prima echipă. Fanii ştiu că suntem un club care are multe tinere talente, iar acesta este obiectivul nostru, să le vindem. Alexi Pitu era titular, însă l-am vândut la Bordeaux, l-am înlocuit cu Mazilu şi am câştigat campionatul. Aceasta este filosofia noastră. Dacă vindem jucători, putem să îi înlocuim.

Poziţia cea mai bună a lui Mazilu este de extremă. În echipa noastră juca în partea dreaptă, într-un sistem 4-3-3. Ar putea juca şi într-un sistem cu doi atacanţi", a spus Zoltan Iaşko, pentru The Athletic.

Afla mai multe despre: adrian maziluvitesseolanda 

viewscnt
Articole similare