Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au îngropat securea războiului! Cristina Neagu s-a împăcat cu galeria Rapidului. Ce cadou a primit din partea lui ”Bocciu”

Au îngropat securea războiului! Cristina Neagu s-a împăcat cu galeria Rapidului. Ce cadou a primit din partea lui ”Bocciu”galerie foto

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a pierdut primul meci în Liga Florilor după peste doi ani de invincibilitate, scor 28-30, contra Rapidului, în Sala Giuleşti. Giuleştencele au condus aproape în permanenţă partida, însă au şanse minime să câştige campionatul, distanţa faţă de CSM fiind de şase puncte, cu 10 etape rămase de disputat.

Cristina Neagu, aplaudată de galeria Rapidului! Vedeta ”Tigroaicelor” s-a dus în mijlocul tribunei din Giuleşti

La finalul partidei, Cristina Neagu a fost surprinsă în mijlocul fanilor rapidişti. Interul stânga al lui CSM a purtat o discuţie amiabilă cu ”Bocciu”, liderul Peluzei Nord Rapid, şi a primit o eşarfă din partea ultraşilor. La final, Neagu a fost aplaudată de supoterii rămaşi în sală.

Credit foto: Handbal Rapid Bucureşti

De le ce a pornit scandalul dintre Cristina Neagu şi fanii Rapidului

În urmă cu un an, Cristina Neagu s-a plâns de faptul că a fost înjurată de galeria giuleşteană pe parcursul unui meci dintre CSM şi Rapid disputat în Sala Polivalentă. ”Messi al handbalului” a pus scandările rapidiştilor pe seama faptului că aceasta a declarat în repetate rânduri că este susţinătoarea FCSB-ului.

”Pentru mine ei nu înseamnă absolut nimic! Nu e dureros, spune totul despre caracterul lor, spune totul despre ei. Ştiţi ce fel de galerie este. Poţi susţine orice echipă din lume dacă o faci cu fair-play. 

Că ţin cu o echipă de fotbal (n.r. - FCSB), care nu e placul lor, pe mine nu mă intersează. Sunt atât de mulţi copii în sală şi să adresezi injurii spune multe despre educaţia şi caracterul lor", spunea Cristina Neagu, în urmă cu un an.

Afla mai multe despre: rapidhandbal 

viewscnt
Articole similare