Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău se simte trădat! Antrenorul lui U Cluj a răbufnit: "Să nu se creadă că noi suntem vinovaţi"

Ioan Ovidiu Sabău se simte trădat! Antrenorul lui U Cluj a răbufnit: "Să nu se creadă că noi suntem vinovaţi"

U Cluj

Comentarii

Antrenorul lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a venit cu câteva explicaţii, după ce şi-a pierdut unul dintre fotbaliştii importanţi folosiţi pentru regula U21. Ianis Stoica a plecat din Ardeal, înainte de a-i expira contractul, şi a ajuns la Hermannstadt.

Ioan Ovidiu Sabău nu poate trece peste trădarea lui Ianis Stoica: "A avut un salariu mai mare decât la FCSB"

Ianis Stoica a avut un sezon bun la U Cluj. La 21 de ani, atacantul a jucat în 23 de meciuri, a marcat de nouă ori şi a pasat decisiv de patru ori, dar în această iarnă a dorit să schimbe schimba. 

Doar împrumutat de FCSB la U Cluj, Ianis Stoica a dorit să ajungă în Israel, la Hapoel Beer Sheva, şi a reziliat contractul cu "şepcile roşii". Totuşi, mutarea nu s-a mai realizat, iar atacantul a ajuns în cele din urmă la Hermannstadt

Ioan Ovidiu Sabău a intervenit cu câteva precizări referitoare la Ianis Stoica, fotbalistul care l-a dezamăgit. Despre jucător a spus că a avut un salariu superior celui de la FCSB şi că a fost ajutat de staff să se dezvolte în cariera sa. 

"Se pun nişte clauze, te pui de acord, semnezi nişte înţelegeri şi trebuie să le respecţi. Ce s-a întâmplat cu Ianis nu mi se pare normal. Eu aveam un under titular şi a trebuit să găsesc o variantă cu o săptămână înainte. Acest club i-a dat tot ce avea nevoie. L-am pregătit, el a crescut foarte mult, a devenit un jucător important.

Să nu uităm evoluţiile lui foarte modeste, faptul că a fost contestat. După ce am preluat eu, acest jucător a crescut foarte mult, nu datorită mie, datorită grupului. I-am dat încredere, am vorbit mult cu el, l-am ajutat să-şi revină din punct de vedere mental. Clubul l-a respectat, a investit foarte mult, a avut un salariu mai mare decât la FCSB.

Nu aş vrea să creadă cineva că noi suntem vinovaţi. El a fost plătit mai mult decât era plătit la FCSB. Noi l-am respectat şi el a crescut foarte mult. În condiţiile în care de multe ori nu trebuia să joace. Am stat tot timpul lângă el să-l ajutăm. Facem asta cu toţi jucătorii tineri care pot fi ajutaţi", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Stiridecluj. 

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabauianis stoicaianis stoica u clujianis stoica hermannstadt 

viewscnt
Articole similare