Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul jucător de la FCSB a ajuns în Liga 3: „Un băiat foarte talentat, o să ne ajute mult”

Fostul jucător de la FCSB a ajuns în Liga 3: „Un băiat foarte talentat, o să ne ajute mult”

FCSB

Comentarii

Ovidiu Horşia, fostul jucător de la FCSB, a ajuns în Liga 3, la Unirea Ungheni.

A jucat la FCSB, dar acum a ajuns în Liga 3! Florentin Petre a făcut anunţul

Florentin Petre, antrenorul celor de la Unirea Ungheni, a dezvăluit că a reuşit să-l convingă pe mijlocaşul Ovidiu Herşia să vină în Liga 3.

„Deocamdată am scaunul bun, nu e nicio problemă. Încă n-am început meciurile oficiale, suntem în pregătire. Suntem bine, am făcut şi un transfer foarte important. 

L-am luat pe Ovidiu Horşia. Localnic, de aici din zonă. Un băiat foarte talentat şi mă bucur foarte tare că vine de la un nivel foarte ridicat. A coborât puţin să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Florentin Petre, potrivit Fanatik.

Ovidiu Horşia a făcut parte din lotul Centrului Regional de Excelenţă de la Târgu Mureş. De asemenea, a fost internaţional U15, U16 şi U17, ceea ce i-a facilitat un transfer interesant la FCSB, în 2017.

Începutul în ”roş-albastru” a fost unul foarte bun, cu goluri pentru echipele de juniori şi FCSB 2.

Au urmat, apoi, împrumuturile succesive la Academica Clinceni, Poli Iaşi, Gaz Metan, Unirea Constanţa şi Universitatea Cluj, cu zeci de meciuri în Superligă.

Nu i-a convins pe cei de la FCSB că ar merita un loc în lotul vicecampioanei, iar conducerea a decis să nu-i mai prelungească contractul. 

Fotbalistul a ajuns la CSM Alexandria, însă nu confirmat aşteptările, iar apoi a rămas fără angajament. 

Marea dezamăgire a lui MM Stoica: "E hilar. Mi-am dorit atât de mult, dar acum regret această decizie". Ce l-a nemulţumit pe oficialul FCSB

FCSB a pierdut două puncte importante în meciul de luni cu Farul, când constănţenii au egalat, în prelungiri, dintr-un penalty acordat uşor cu sistemul VAR.

În urma deciziilor controversate luate de arbitri în actualul sezon, oficialul FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că regretă implementarea sistemului VAR în fotbalul românesc.

"Ştiţi ce este hilar? Faptul că eu mi-am dorit atât de mult VAR, pentru că am spus că nu se mai poate face nimic cu VAR, dar acum se întâmplă ce se întâmplă la Cluj, se întâmplă ce se întâmplă acum, la noi.

Am văzut ce s-a întâmplat la Voluntari cu Hermannstadt, unde Hermannstadt a avut nişte ocazii ireale, iar în ultima fază a meciului se dictează un penalty care putea fi dictat doar la VAR. Înainte aşa ceva nu se dădea...

Chiar regret că e VAR în România. Da, regret că avem VAR, pentru că arbitrii iau o decizie, de multe ori e chiar decizia bună. Însă, când sunt chemaţi la monitor, e clar că vor schimba decizia" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: ovidiu horsiafcsbliga 3florentin petre 

viewscnt
Articole similare