Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea dezamăgire a lui MM Stoica: "E hilar. Mi-am dorit atât de mult, dar acum regret această decizie". Ce l-a nemulţumit pe oficialul FCSB

Marea dezamăgire a lui MM Stoica: "E hilar. Mi-am dorit atât de mult, dar acum regret această decizie". Ce l-a nemulţumit pe oficialul FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut două puncte importante în meciul de luni cu Farul, când constănţenii au egalat, în prelungiri, dintr-un penalty acordat uşor cu sistemul VAR.

În urma deciziilor controversate luate de arbitri în actualul sezon, oficialul FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că regretă implementarea sistemului VAR în fotbalul românesc.

"Ştiţi ce este hilar? Faptul că eu mi-am dorit atât de mult VAR, pentru că am spus că nu se mai poate face nimic cu VAR, dar acum se întâmplă ce se întâmplă la Cluj, se întâmplă ce se întâmplă acum, la noi.

Am văzut ce s-a întâmplat la Voluntari cu Hermannstadt, unde Hermannstadt a avut nişte ocazii ireale, iar în ultima fază a meciului se dictează un penalty care putea fi dictat doar la VAR. Înainte aşa ceva nu se dădea...

Chiar regret că e VAR în România. Da, regret că avem VAR, pentru că arbitrii iau o decizie, de multe ori e chiar decizia bună. Însă, când sunt chemaţi la monitor, e clar că vor schimba decizia" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

FCSB - Farul 1-1

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a 24-a a Superligii. Farul a avut un gol anulat în urma consultării sistemului VAR, dar a reuşit egalarea în minutul 90+4, dintr-un penalty acordat tot după consultarea arbitrajului video.

Pentru FCSB a marcat Alhassan (55).

În minutul 58, Louis Munteanu a înscris pentru Farul, dar golul a fost anulat pe motiv de offside după o lungă consultare a VAR.

Farul a egalat în minutul 90+5, prin Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma consultării VAR.

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru (Popescu - 81), Şut, Alhassan - Phelipe (Coman - 46), Al. Băluţă (Miculescu - 89), Oct. Popescu (Radaslavescu - 81). Antrenor: Elias Charalambous
  • Farul: Buzbuchi - Dussaut, Larie, M. Popescu, Ganea (Boli - 61) - Vînă, Queiros (Nedelcu - 60), R. Deaconu (Cojocaru - 79) - Rivaldinho (Grameni - 46), L. Munteanu, Budescu (Grigoryan - 46). Antrenor: Gheorghe Hagi

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic, ajutat de Sebastian Gheorghe şi Daniel Mitruţi, iar rezervă a fost Iulian Dima.

În Camera VAR s-au aflat Andrei Chivulete şi Adrian Vornicu.

În clasament, FCSB ocupă locul 1, cu 51 de puncte, iar Farul este pe 5, cu 37 de puncte.

Pe locurile 2 şi 3 în Superliga sunt CFR Cluj şi Rapid, ambele cu câte 42 de puncte, dar despărţite de golaveraj.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbvarsuperligafarul 

viewscnt
Articole similare